Guerlain Météorites Printemps 2014


IMG_0263

Toen ik het product zag was ik meteen verkocht. Die prachtige pareltjes die je hele dag opfleuren met hun prachtige kleuren, lekkere geur en schitterende glans. Ik moest het gewoon hebben en voor ik het wist kwam ik met een mega smile de parfumerie uit.
Ben je ook benieuwd naar het resultaat van dit uitziende prachtige product, lees dan snel verder.

 

Dit doosje staat nu al 2 weken op mijn kastje en ik kan het nog steeds niet laten om het telkens weer vast te nemen, wat vind ik de verpakking toch prachtig. Een mooi strak maar toch elegant metalen doosje met een bloemenmotief op het deksel. Als je het deksel eraf haalt, wat wel wat moeilijk gaat, kom je eerst een puff tegen. Handig voor diegene dat geen/weinig kwasten hebben. Ik heb het product gebruikt met een kwast en de puff en ik moet zeggen ze werken allebei even goed. De puff is heerlijk zacht maar door het ontbreken van een lusje wat lastig vast te houden.

IMG_0266

Zoals je kan zien is het doosje gevuld met balletjes in verscheidene kleuren, elk van deze balletjes hebben hun eigen functie.
Paars : licht op te vangen.
Roze : frisheid
Geel : rood heden verbergen.
Al deze balletjes hebben een subtiele glans die geen spraycoat is,ze geven je gezicht een mooie glans die subtiel is en ze laten de huid echt stralen.

IMG_0265

Volgens Guerlain.
Er is geen dekkend effect, de doorzichtige parels vangen het licht en doen de huid stralen. De teint weerhoudt enkel het licht. Als een ultiem  lichteffect onthullen de Météorites de magische lumineuze intensiteit van een oneindig stralende huid. De teint licht op en brengt pure glans.

Het product is zeker gebruiksvriendelijk en zuinig, je kan er niet te snel te veel van aanbrengen en je hebt maar een minimaal kleine borstelstrook nodig om alle plaatsen in je gezicht te kunnen accentueren.

Voor het aanbrengen :

IMG_0271

Na het aanbrengen :

IMG_0280

Je ziet een zeer subtiele glans zonder dat die er overheersend uitziet. Het laat je huid echt naar voren komen en laat het er je mooi en gezond uitzien.

Het product is te koop bij de parfumerie voor ongeveer €45.

Groetjes,
Daisy

Advertentie

4 gedachtes over “Guerlain Météorites Printemps 2014

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s