Long time no see


Hey Lezers,

Weer is er een hele hoop tijd voorbij gegaan waarin ik niets van me heb laten horen. Een tijd waarin ik het druk heb gehad met activiteiten alsook met mezelf. Laat ik even toelichten wat er in de afgelopen tijd is gebeurd.

Laat ik eerst even beginnen op beauty vlak, dit is namelijk waar de blog om draait. Als jullie wat reviews hebben gelezen van mij weten jullie alvast dat ik soms kloeg over mijn extreem droge huid. Denk maar aan rode plekjes, velletjes, ruwe schrale vlekken. Wel dit had dus een rede!
Toen ik op mijn werk (laborante) steeds meer en meer mijn handen moest wassen ivm cleanroom regels ging het van kwaad naar erger. Mijn handen en onderarmen werden zo droog, schilferden af en begonnen zelfs te bloedden. Dit kon niet blijven duren en heb dus een afspraak gemaakt bij de dermatoloog in het UZ Gasthuisberg te Leuven.
Na een aantal tests is dus gebleken dat ik allergisch ben aan parfum. Dus alle zepen, lotions, sprays, butters en scrubs die ik zo gezegd gebruikte om mijn droge huid te verzorgen hebben het juist erger gemaakt vanwege die allergie! Hierdoor heb ik alles moeten omschakelen en nieuwe parfumvrije producten moeten testen. Hiervan gaan jullie nog reviews krijgen, maar omdat dit wat wegvalt onder het motto van de blog, het natuurlijke, zal ik deze aanvullen met wat meer persoonlijke artikels. Waarom deze? Dat lees je hieronder.

Buiten de reviews van parfum vrije en allergie safe producten ga ik ook wat meer posten over happines en positiviteit. Door werk en persoonlijke omstandigheden ben ik een aantal maanden geleden gediagnosticeerd met een depressie. Je slecht voelen is al één ding, maar als je arts je die diagnose geeft voelt het echt alsof er een label op je geplakt wordt met de letters ‘opgepast, labiel’. Ik heb hier heel lang mee zitten worstelen en proberen verbergen, want ik had bang dat mensen mij gingen bestempelen als aandachtshoer of zottin. Na vele uren bij de psycholoog en een aantal drastische beslissingen (zo heb ik besloten om van werk te veranderen, dit was hoofdrede nummer één waarom ik me zo slecht voelde) begint het iets beter te gaan. Deze week krijg ik nieuws of ik een nieuwe job heb en zo kan ik langzaamaan beginnen aan een nieuwe start. Omdat ik vind dat er zo veel gefocussed wordt op de buitenkant wil ik samen met de nieuwe reviews ook wat nadruk leggen op de binnenkant. Want als het daar niet goed zit, mag je smeren wat je wil, je blijft je nu eenmaal slecht voelen.

Omdat ik door mijn depressie dan een tijdje thuis zat om na te denken en te herstellen ben ik begonnen aan een avondschool cursus. Zeg maar hallo tegen een student van de trainer school! Ik ben begonnen aan de studie Trainer in het Wielrennen. Fietsen is altijd een passie geweest en om die kennis door te geven aan anderen leek me geweldig, vandaar de keuze. Momenteel zit ik al in het tweede jaar (strebertje) dus nog twee te gaan. 2 weken geleden heb ik mijn examens afgelegd dus het is nog spannend afwachten op de resultaten. I will keep you guys posted.

En als laatste…………ik ben van het straat geraakt! Na hele lange tijd heb ik terug een vriend. We hebben elkaar leren kennen op een zeer cliché manier, namelijk het werk. Maar we zijn al 6 maand zeer gelukkig met elkaar en de vooruitzichten zien er positief uit.

Zo ik heb even toegelicht waar ik me in mijn afwezigheid wat mee bezig hield. Hoe gaat het met jullie? En wees eerlijk, zeggen dat het goed gaat terwijl je vanbinnen een wrak bent helpt je niets vooruit. Ik kan het nu weten.

Groetjes,
Daisy

Advertentie

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s