About

Hoi allemaal ! Mijn naam is Daisy , ben 22 jaar en een rasechte Belg. Toen ik 2 jaar geleden begon met bloggen had ik geen idee dat het zo uit de hand ging lopen. Mijn bedoeling was mensen informeren die ‘net zoals ik’ last hebben van allergieën en andere mysterieuze huidkwaaltjes. Maar het groeide uit tot een echt site met vele onderwerpen, artikels en lezers.

Zelf ben ik afgestudeerd als laborante ‘lekker nerdy’. Hierdoor gaat mijn interesse ook uit naar de bestanddelen die zich in cosmetica bevinden. Door deze voor mijn lezers helemaal uit de doeken te doen, probeer ik hun verstandige keuzes te laten nemen in verband met alles wat ze maar op hun huid smeren. Ik laat dan ook duidelijk merken als een product een goede oorsprong heeft.

Verder heb ik buiten het blog gebeuren nog een aantal hobby’s; pilates, paardrijden, fotografie (probeer ik toch), modelbouw en mijn katten. Ik hoop dat jullie een beter beeld hebben van wie er aan de andere kant van het scherm zit. Ik wens jullie een leuke leestijd toe op de blog en kom snel nog een keertje terug !

Groetjes,
Daisy

IMG_9884

Advertentie

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s