Hegron Pure & Nature Cleansing Tonic


IMG_9773

Omdat we allen op zoek zijn naar goede producten voor een bijpassende prijs gaan we opzoek in allerlei categorieën. We brengen bezoekjes aan de parfumerie of snuffelen lekker rond in discountwinkels op zoek naar het ideale product. Daarom testte ik voor jullie een zeer budgetproof product, de Hegron Pure & Nature Cleansing tonic.

Mijn ervaring.

Zelf ben ik helemaal into natuurlijk en biologisch. Ik weet graag wat ik op mij smeer en liefst wil ik de bestanddelen kunnen uitspreken zonder een spelletje tongtwister te doen. Daarom trok de lotion mij meteen aan. De fles is simpel wit, zeer basic met een klikdop. Er plakt een grote sticker op met alle info dat je nodig hebt. Wel oogt hij een beetje goedkoop, maarja dat is het ook. De tonic zou geschikt zijn voor een normale/gecombineerde huid en zou organische aloë vera en arganolie bevatten.

IMG_9778

IMG_9785

De lotion bevat geen kleurstoffen, parabenen, minerale olie, phtalaten en siliconen. Klinkt al zeer goed, go Hegron. De bestanddelen zien er op het eerste zicht goed uit. Echter zitten er wel veel bewaarmiddelen en parfum in, wat toch tegenstrijdig is met hun titel. Echter staat aloë vera helemaal bovenaan de lijst en argan olie ergens in het midden, top ! Maar toch ben ik niet overtuigd.

Ik gebruik altijd een lotion/tonic na mijn facewash om zeker te zijn dat ik alle viezigheid van mijn gezicht heb gehaald. Het eerste viel me al op toen ik de tonic op een watje deed, de geur. Een overweldigende chemische zoete geur. De tonic voelt heerlijk fris op mijn huid, maar dan duikt probleem 2 op. Het schuimt ! Het watje waar de tonic in gedrenkt zit begint gewoon te schuimen, hoe vreemd is dat. Als ik mijn gezicht volledig heb afgenomen met het product krijg ik een prikkelend gevoel wat best aangenaam is. Maar snel ontdekte ik probleem 3. Het plakt, mijn gezicht en hand plakte ontzettend, het voelde haast niet meer proper aan.

Hmm nee deze tonic is niet mijn ding.

De Hegron Pure & Nature Cleansing Tonic is te koop bij Action voor €2-3.

Groetjes,
Daisy

Advertentie

Een gedachte over “Hegron Pure & Nature Cleansing Tonic

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s