Chanel Irréelle Blush


Bewerkt

Bij het opruimen van mijn stash kwam ik deze schoonheid weer tegen. De Chanel Irréelle Blush. Ik schaam me dat ik dit prachtige product uit het oog verloren was en ben het al volop aan het goedmaken door deze weer elke dag te gebruiken. Zijn jullie benieuwd naar deze blush, lees dan snel verder.

De blush zit in een prachtige zwarte verpakking met in het groot het Chanel logo op het dekseltje. Als je het mooie doosje opent zie je meteen de nog mooiere blush tevoorschijn komen. De verpakking bevat nog een spiegeltje en een kwastje gemaakt van natuurlijke haren. Normaal ben ik niet zo een fan van meegeleverde kwastjes, ik vind deze snel te hard, maar dit kwastje doet prima zijn werk.

De blush zelf is in een mooi ruitjes motief gedrukt en heeft een zeer, en dan bedoel ik een zeer kleine subtiele glitter. Ik heb de kleur 24 Pink Cloud, welke een zeer mooie glanzende lichte roze kleur is. Hij is zeer subtiel en past perfect bij een koudere look.

IMG_9841

Op de swatch zie je dat de kleur zeer licht en subtiel glanst. Wel bevat de blush veel pigment en heb je al voldoende met een klein beetje. Waardoor je echt lang met het product kan doen want het doosje bevat 6.5g, wat niet extreem veel is, maar ook niet weinig.

Helaas, was deze blush van de collectie van 2007 en kan je deze nog vinden op bv ebay. Maar niet getreurd ! Ik heb voor jullie een dupe gezocht en gevonden en dit in de Chanel Blush collectie van dit jaar.  Namelijk de Joues Contraste in de kleur 73 Star Dust. Deze blush is de koop bij de parfumerie vanaf €34,65.

Klik op deze link wil je meteen naar de webshop van Ici Paris gaan om de blushes te bekijken.

Groetjes,
Daisy

Advertentie

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s