YTC Daily Calming Moisterizer


IMG_9718

Omdat ik al laaiend enthousiast was over de Yes To Carrots lijn besloot ik mijn zoektocht eens verder te zetten en een product te testen uit een totaan andere lijn. Namelijk de Yes To Cubumber lijn. Deze crème belooft je huid te kalmeren en roodheden te verminderen. Nu heb ik best een wispelturig velletje, maar doet deze crème ook wat hij belooft ? Ben je benieuwd, lees dan snel verder.

Mijn ervaringen.

Ook deze verpakking vind ik super handig en zeer hygiënisch. Het heeft een pompsysteem zodat je nooit met vieze vingers product moet nemen. Op het doosje en etiket staat duidelijk vermeld wat het product is en wat het inhoud. ook dit kon niet beter.

IMG_9715 - kopie Als je het doosje opent wordt je verwelkomd met grappige quotes. Een product met humor dus. Helaas is het misschien moeilijk te lezen, maar ik zoek een oplossing om foto’s van dichterbij te kunnen nemen.

IMG_9713

De bestanddelen zien er stuk voor stuk zeer goed uit, lekker veel natuurlijke! verzorgende ingrediënten. Hier word ik echt blij van. Kortom een goede lijst zonder al te veel chemie in verwerkt.

Het product heeft een lichtere structuur dan de Carrots versie en trekt ook veel sneller in. Echter moet ik ook wel zeggen dat ik 2à3 laagjes nodig heb wil ik dat hij mijn huid en volop hydrateerd. Hij maakt mijn huid heerlijk zacht en heeft een subtiele geur, zeer fris. Wel ben ik er achter gekomen dat ik allergisch ben aan amandelolie op mijn gezicht, mensen die er ook gevoelig voor zijn pas er mee op ! Deze crème is op deze olie gebaseerd net zoals de 2 eerdere reviews over de Carrots lijn. Buiten dat ik niet tegen een bepaald bestanddeel kan, met name rond mijn ogen, vind ik het een topcrème voor mensen die een lichte verzorging willen.

De crème bevat geen spf, gebruik dus altijd nog een extra spf factor.

Kortom ben je iemand met een normaal/gemengd huidtype dan is deze crème ideaal. Hij heeft een lichte structuur en is gemiddeld voedend. Voor mensen met een droge huid is hij niet voedend genoeg of je moet wat extra laagjes aanbrengen.

De YTCucumbers Daily Calming Moisterizer is te koop voor ongeveer €13 bij De tuinene (NL) en Ezzenza (BE). Een tube bevat 50ml en is 98% van natuurlijke oorsprong.

Groetjes,
Daisy

Advertentie

Een gedachte over “YTC Daily Calming Moisterizer

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s