HHC #5


Jullie weten het allemaal wel. Ik ben van plan om mijn levensstijl totaal om te gooien. Hierbij heb ik mijn eerste week achter de rug. Willen jullie weten hoe het mij vergaan heeft, lees dan snel verder.

Sport

Dit is er de afgelopen week niet van gekomen. Ik had het zeer druk met school en de week dat nog moet komen wordt nog drukker, maar daarna ga ik er weer tegenaan ! *voor zover ik kan natuurlijk*

Voeding

Deze week heb ik zeer eentonig en slecht gegeten, mede door de examenperiode waar ik nu volop inzit. Veel stress en weinig tijd dus grijp ik naar snelle maaltijden en zoete snacks, zeer fout. Maar ik heb al een voedingsplannetje voor volgende week !Maar ik schaam me toch behoorlijk hard, ik hoop dat jullie mij tips kunnen geven.

Vrijdag : half grijs stokbrood met confituur. 9x mini diepvriespizza.
Zaterdag 
: 2 boterkoeken met een glas versgeperst fruitsap. Konijn met pruimensaus, appelmoes en aardappels + chips.
Zondag
 : 2 boterkoeken met een glas versgeperst fruitsap. Kabeljauw met currysaus en ui, stukje cake en chips.
Maandag
  : Toast met boter en confituur. Pasta met tomatensaus en 3 kleine gehaktballetjes. Rijst met gemarineerde kip + 4 speculaasjes.
Dinsdag : Toast met boter en confituur. Pasta met tomatensaus. Half grijs stokbroodje met vleessalade en komkommer + 6 speculaasjes.
Woensdag : Pasta met tomatensaus. Groene kool met bechamel, aardappels en steak. Kom zelfgemaakte pudding.
Donderdag : Diepvries pizza. Half grijs stokbrood met boter en kaas. 10 pinda’s en zak dorito chips.

Mood

Oh wat een stresserende week ! Gelukkig had ik zaterdag wat afleiding door een shopping trip, mijn portemonnee zal het geweten hebben. De winkels van Hugo Boss, Garcia, Diesel, Calvin Klein en Michael Kors hebben het zwaar te verduren gehad haha. Maar ach, het is een beloning van vorige week *lees bij badkamer* Zoals ik al zei, het was een stresserende week. Ik zit volop in de examens en heb er al 2 afgelegd, didaktiek en anatomie (volg biologie en sportopleiding), van de 8. Nog even te gaan dus. Deze week heb ik vooral gestudeerd en met de daarbij horende snackjes en comfortfood. Fout, ik weet het maar tijdens deze periode heb ik mezelf niet meer onder controle.

Badkamer

Oh oh oh !!!!! -1.5kg Jaja er is iets veranderd. Dit laat alleen maar zien hoeveel vet en Kcal ik wel niet haal uit vettige koekjes en snoepjes, dit is een echte eyeopener. En wat mijn week nog beter maakte was dat ik een jurkje uit mijn kast plukte en wat losjes en vooral mooier om mijn heupen zat. Om die rede, dat het zo lelijk spande, heb ik het een jaar niet meer gedragen. Ik ben zo blij. Nu toch echt wel stoppen met al dat comfortfood, ik was echt geschokt waar ik dus mijn Kcal uithaal.

Groetjes,
Daisy

Advertentie

Een gedachte over “HHC #5

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s