Dove Summer GlowIMG_0095

We willen allemaal onze bruine huid behouden waarvoor we een ganse zomer hebben voor liggen bakken, maar dit is niet zo evident. Bij sommigen verdwijnt hun kleurtje even snel als sneeuw voor de zon, of worden in de zomer ook helemaal niet bruin. Je kan natuurlijk aan de slag gaan met zelfbruiners en zonnebanksessies, deze zijn niet alleen tijdrovend maar ook nog eens ongezond. Dove heeft hiervoor de oplossing, de Dove Summer Glow.

De Dove Summer Glow is een voedende bodylotion die je een subtiel kleurtje geeft. Na een aantal maal aanbrengen zou je al resultaat kunnen zien. Ik besloot om de uitdaging aan te gaan.

Mijn ervaring.

Het is een mooie strakke plastic flacon met een handig sluitdop. Deze kan desnoods op zijn kop gezet worden om alle product te kunnen gebruiken. Het etiket bevat alle nodige info en is zeer duidelijk.  Niets aan te merken over de verpakking.

Het product zelf is licht bruin van kleur en is zeer sterk geparfumeerd, persoonlijk hou ik absoluut niet van de geur. Deze is echt chemisch, bah. Ik heb de kleur medium/bruine huid. Ik verwacht dat deze te donker gaat zijn maar ik waag het erop. Alles ging goed tot na enkele dagen. De huid tussen mijn vingers en mijn nagels zagen geel ! Ik kreeg het er met geen mogelijkheid af, maar mijn huid was nog steeds even wit. Hmm nee ik ben niet zo te spreken over het product. Echt voeden deed het ook niet, alles voelde nog even trekkerig aan als tevoren. Nope, dit is niets voor mij.

IMG_0092

Conclusie

Voor mij is het product een echte no-go, maar misschien werkt het wel voor jou. De Dove Summer Glow is er in 2 kleuren, licht/medium en medium/donker. Hij is te koop in de drogist voor ongeveer €5 voor 250ml.

Groetjes,
Daisy

Advertentie

2 gedachtes over “Dove Summer Glow

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s