Balea • Micellaire Reinigings Water


mic water

Micellaire reiniger, de hype van 2017 is nog steeds alive and kicking. Omdat ik zelf verslaafd ben geraakt en deze heerlijke allrounder heb ik vandaag de versie van Balea voor jullie getest.

Zelf gebruik ik elke dag eyeliner en mascara, dus mijn eisen voor een make-up remover zijn best duidelijk. Het moet snel werken zonder mijn huid te irriteren. Vroeger gebeurde het regelmatig dat ik last kreeg van rode ogen door het veelvuldig wrijven of eczeem omdat er weer iets van amandel in zat. Dus de ‘uitvinding’ van micellair water was een grote openbaring voor mij. De weinige ingrediënten en de efficiëntie van dat product hebben mij laten zweren nooit meer iets anders te gebruiken. Voorheen gebruikte ik alleen maar diegene van Garnier en Bioderma, maar toen ik deze zag staan in een schap van de DM moest ik deze natuurlijk in mijn karretje gooien en mee naar huis nemen.

ING mic water

Ik zie geen bestanddelen waar ik me zorgen om zou maken deze op mijn huid te smeren. Het is een korte lijst zonder overbodige ingrediënten. Ik ben fan.

 

Conclusie, deze reiniger verwijdert mijn make-up op een snelle en efficiënte manier zonder mijn ogen te irriteren. Hij is heel goed bij prijs en zal bij een volgend DM bezoekje opnieuw in mijn karretje geplaatst worden. Voor €2,95 heb je een fles van 400mL, waar je een hele poos mee kunt doen.Wel merk ik geen enig verschil met de andere merken die ik al geprobeerd heb, dus de prijs is voor mij de belangrijkste indicatie dit product weer opnieuw aan te schaffen.

Wat is jullie favoriete merk micellaire reiniger?

 

Groetjes,
Daisy

Advertentie

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s