Persoonlijk • 19/03-26/03


IMG_0345

Ook deze week heb ik niet stilgezeten en heb ik een verslagje voor jullie geschreven. Ik probeer steeds meer foto’s te maken, het is moeilijk om er steeds aan te denken maar het ziet er zo veel leuker uit! Lees hier alles over mijn afgelopen week!

Het begon allemaal met vrijdag. De grote dag van de eclipse. Ik was zeer vroeg op gestaan om al mijn klusjes klaar te krijgen zodat ik kon genieten van dit fenomeen. Echter zat ik strak in het pak klaar om te kijken. WAS ER  NIETS TE ZIEN! Het was zo ontzettend mistig en bewolkt, je zag geen hand voor ogen. Jammer, want mijn outfit was nog zo prachtig 😉

IMG_0345

 

Dinsdag was echt een prachtige lente dag, 20°, zon, een goed boek en een tuin. Meer moest ik niet hebben. Die dag heb ik enkel ’s morgens wat klusjes gedaan en de rest van de dag heerlijk gelezen en gesport. Wisten jullie dat ik al een halve kilo kwijt ben! Het meeste ooit denk ik haha.

IMG_0334

IMG_0335

“Jij denkt toch niet dat je gaat lezen!  Feed me attention! 😀

Donderdag had ik een afspraak met een oude schoolvriend.Het was echt jaren geleden dat ik hem nog gezien had dus we hadden heel wat in te halen. We hadden besloten om een grote wandeling te maken, echt super gezellig. Ah die goeie oude tijd, we hebben afgesproken dit veel vaker te gaan doen.

IMG_0339

IMG_0340

Toen ik thuiskwam had mijn toilet besloten er mee op te houden. Ik kwam binnen in een hal vol water, het kwam zelfs al onder de voordeur uit! Heerlijk, zo een gesprongen waterleiding maakt plots je hele dag goed, NOT.

IMG_0352

Zondag besloot ik om een lekkere boswandeling te maken. Als ik wandel kan ik echt alles loslaten en mijn hoofd leegmaken. Eigenlijk doe ik het nog veel te weinig.

IMG_0351

Check deze omgehakte boom, hoe groot!

IMG_0353

Maandag en dinsdag stonden in het teken van opruimen en wegschenken. Zo heb ik tal van elektronica en interieur spullen aan de 2dehands winkel geschonken en 6 zakken vol kledij en schoenen aan het goede doel. Weggeven maakt je inderdaad gelukkiger 🙂

 

Hoe zag jullie week er uit ?

 

Groetjes,
Daisy

Advertentie

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s