HHC #8


Jullie weten het allemaal wel. Ik ben van plan om mijn levensstijl totaal om te gooien. Hierbij heb ik mijn achtste week achter de rug. Willen jullie weten hoe het mij vergaan heeft, lees dan snel verder.

Sport

Ik ben blij dat volgende week de normale rooster weer in gebruik wordt genomen, want al die wisselende uren en projecten zijn niet bevorderlijk voor mijn vrij tijd. Ik heb enkel zaterdag de tijd gevonden om 2 uurtjes te gaan zwemmen en genoten dat ik heb. Nu dat alle drukte van de schoolprojecten weg is kan ik het nieuwe semester met volle moed beginnen.

Voeding

Wat me weer opvalt is het eentonige eetpatroon. Veel brood en kaas, maar het is zo makkelijk om mee te nemen als lunch. Als er iemand andere ideetjes heeft mag die altijd zeggen ! Voor de rest probeer ik meer fruit en minder geraffineerde suikers te eten, en dan laatste is echt zo ontzettend moeilijk.

Vrijdag : Kom cornflakes met melk, half sokbrood met kaas en boter, mini pizza’s, wortelpuree.
Zaterdag 
: Glas sap + 2 boterkoeken, zakje mini koekjes, broodje kaas en een broodje bloedworst met mosterd.
Zondag
 : Half stokbrood met kaas en boter, flesje sap. Kabeljauw met koolrabi en aardappels, enkele macarons.
Maandag
  : Toast met boter en confituur. 2 zonnebloempit broodjes met kaas, blauwe bessen en een sultana. Aardappels met worst en rode kool.
Dinsdag :  2 zonnebloempit broodjes met kaas en potje magere platte kaas. Rest avondmaal gisteren, zakje chips en ” zakjes mini koekjes. Pasta met arabiata saus en wat kaas.
Woensdag : Paar lepels cornflakes, doosje rozijnen. 2 zonnebloempit broodjes met boter en confituur. Rest pasta gisteren.
Donderdag : Potje magere platte kaas met fruit. 2 zonnebloempit broodjes met confituur en boter, doosje rozijnen en gedroogde abrikoos. Kabeljauw in een korstje met schorseneren en aardappels, 1/4 nashi peer.

Mood

Deze week voelde ik me weer zo moe. Komt het door het weer, mijn voeding, gebrek aan beweging ? Ik weet het niet, maar aangenaam is het zeker en vast niet. Wel was ik altijd goed gehumeurd, wat zeker zeer positief was. Ik voelde me zeer gemotiveerd om het klas project tot een goed einde te brengen en hoge punten te scoren en ik denk dat ik hier in geslaagd ben. Dit zorgde ervoor dat ik nog opgewekter door mijn week ging.

Badkamer

Ja, trommelgeroffel trtrtrtrtrtrtrtttrtrtrt tshing, 3 kilo bij ! Jeetje ik schrok me rot, wat doen die vieze suikers toch met mij. Ik veranderd op dit tempo nog in een snorlax. Het is nu hoog tijd om er iets aan te doen, ik schaam me zelfs voor dit resultaat. Ik heb nog niet eens het karakter om nee te zeggen tegen een stukje vet en suiker, waar gaat het met me naartoe. Nee, zulke resultaten wil ik niet meer, er moet verandering in komen en wel nu !

Groetjes,
Daisy

Advertentie

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s