HHC #7


Jullie weten het allemaal wel. Ik ben van plan om mijn levensstijl totaal om te gooien. Hierbij heb ik mijn eerste week achter de rug. Willen jullie weten hoe het mij vergaan heeft, lees dan snel verder.

Sport

Ondanks door de drukke schoolweek heb ik toch wat tijd proberen vrij te maken om wat te bewegen. Zo heb ik 45min gewandeld, 20min intens gefietst, 10min een sportvideo gevolgd en nog wat oefeningen gedaan op mijn yoga mat.

Voeding

Veel beer als 2 weken terug, echter was het nog steeds wat eentonig, mede door omdat sommige etenswaren op moesten en we net van deze grote verpakkingen hadden. Er is nog werk aan, maar het is al stukken beter !

Vrijdag : Flesje sap + cornflakes met melk. Verse tomaat/paprika soep met pasta en gehaktballen + nasi.
Zaterdag 
: Pastasalade met honing/mosterd dressing. Vis met spinazie en aardappels met daarna lekkere zelfgebakken wafels.
Zondag
 : Glas sap + 2 boterkoeken. 1/2 mattentaart en 4 macarons. Kip met champignons, wortels en rijst. Plakje peperkoek en wat gummi snoep.
Maandag
  : Flesje sap + cornflakes met melk. Broodje kaas en mayo. Pasta met gemarineerde kip. En later in de avond nog een handvol blauwe bessen en een potje yoghurt.
Dinsdag :  Broodje kaas, flesje sap en een sultana. 2 pistolets met kaas en een granaatappel. Kalkoen met spruitjes en aardappels en als dessert geroosterde pinda’s.
Woensdag : Broodje kaas met een flesje sap. 2 pistolets met kaas en een granaatappel. Blinde vink met wortelpuree. Zelf gebakken wafels. en 2 plakken peperkoek.
Donderdag : 2 pistolets met kaas en en rode paprika. 6 mini pizza’s en rest wortelpuree.

Mood

Niets is zo hatelijk als de dag na je laatste examen al weer les te hebben. En wat voor les, uren aan hoorcollege’s van 8-18h. Ik voelde me deze week echt vermoeid en dat uitte zich in een zieke maag. Hopelijk kan ik van het weekend wat slaap inhalen en even ontstressen.

Badkamer

Vorige week heb ik me niet gewogen, omdat ik er pas achterkwam nadat ik mijn avondmaal op had. Dus waren deze getallen niet echt accuraat. Zelf merk ik geen enkel verschil, maar ik denk niet dat er iets afgegaan is, al die troep van vorige week blijft langer aanslepen dan ik dacht. Hop naar een gezondere week met een hopelijk negatief resultaat. Hierbij bedoel ik niet dat ik kilo’s wil afvallen, maar ik wil gewoon weer iets strakker in mijn vel zitten, om misverstanden te vermijden.

Groetjes,
Daisy

Advertentie

2 gedachtes over “HHC #7

  1. larissanora zegt:

    Wat goed! Succes met de rest van de weken; een nieuwe levensstijl moet wennen. En ontstressen is belangrijk inderdaad.

    Ik merk aan mezelf dat beweging wel echt helpt. Ik loop naar de uni heen en terug, en doe eigenlijk alles lopend, zodat ik toch minimaal een uur loop per dag. Qua voeding moet ik wat constanter worden.. ik ga je blog dus even bijhouden!

    Like

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s