Opgemaakt januari 2014


opgemaakt

Een nieuw jaar een nieuw onderwerp. Ik besloot om mee te gaan met de stroom en een opgemaakt artikel te maken. Ik vind het altijd leuk om zulke artikels te lezen, mede omdat je weet wat iemand fijn vind en je krijgt er meestal nog een mini review bovenop. Ben jij benieuwd wat ik van mijn opgemaakte producten vindt ? Lees dan snel verder.

Voor ik begin wil ik jullie nog iets meedelen. Het is niet omdat ik een product opmaak dat ik hem daarvoor fijn vind. Alle producten die jullie hier zien op de blog zijn zelf aangekochte producten en deze gebruik ik tot ze op zijn. Tenzij het echt super slecht tegenvalt, dus niet alles in deze post is mijn favoriet.

Gezicht.

L’oreal micellaire water.
Dit is al mijn 2de flacon die ik leeg maak en zeker niet mijn laatste. Ik vind het een super geweldig product dat ik met veel liefde heb gebruikt tot de laatste druppel. Het deed dienst als tonic na de facewash of gewoon zo als een snelle reiniging of verfrissing. Ja, dit behoort zeker tot mijn favorieten en ga ik zeker nog eens opnieuw kopen;

Demake-Up Sensitive.
Voor het ideale watje heb ik lang moeten zoeken. Ik had veel eisen voor dat kleine witte schijfje. Het moet van 100% katoen zijn en zacht aanvoelen. Van andere watjes gaande van aldi merk tot huismerken tot watjes uit de parfumerie had ik altijd wel klachten. Meer dan de helft bestond uit polyester, ze schuurden op mijn huid en zorgden voor een prikkerig gevoel. Nu heb ik eindelijk het perfecte watje voor mijn eisen gevonden. Voor mij echt een topper.

Haar.

L’oreal professional Mythic Oil.
Als er één soort product is dat ik nooit zou kunnen missen zouden het wel haarproducten zijn. Op andere producten zou ik nog willen besparen maar nooit ten nimmer op haarproducten. Ze zijn een soort status voor mij. Hierbij heb ik met liefde mijn Mythic haarolie opgebruikt. Ik ga hier nog niet te veel over vertellen aangezien er in de loop van de week een review van online komt. Wat ik wil ken zeggen is dat ik zeer tevreden was over dit product ondanks de bestanddelen.

Lichaam.

Sanex nature protect deo.
Deze deo gebruik ik al een zeer lange tijd. Hij bevat geen parabenen, aluminium chloorhydraten en alcohol, heerlijk. Hij heeft een lekker zacht parfum dat de hele dag blijft, hij werkt anti-transpirant en laat geen witte sporen achter. Een geweldige deo dus.

Oral-B mondwater.
Iedereen heeft het wel gegeten, kauwgomballen in allerlei kleuren en dan een wedstrijdje houden met vrienden om te kijken wie er het meeste kon kauwen zonder kaakkramp te krijgen. Beeld je dit in maar dan met rotte kauwgomballen. De geur valt nog mee, maar die smaak. Oh bah nee, na gebruik spoelde ik nog 2x na met water, brrr ik was absoluut geen fan. Ik ga weer over op mijn oude vertrouwde listerine.

Groetjes,
Daisy

Advertentie

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s