HHC #4


Jullie weten het allemaal wel. Ik ben van plan om mijn levensstijl totaal om te gooien. Hierbij heb ik mijn eerste week achter de rug. Willen jullie weten hoe het mij vergaan heeft, lees dan snel verder.

Sport

Omdat ik de uitslag heb van mijn blessure/afwijking mag ik helaas niet veel doen. Daarom heb ik me deze week bezig gehouden met mijn fitnessbal en dumbels van 1.5kg. Poeh en dat voel ik, lachen doet zeer en zelfs deze post voorbereiden is geen lachertje. Ja mijn spieren hebben het hard te verduren, deze week heb ik ongeveer 200x sit-ups en 300x arm en schouder oefeningen. Het is niet veel, maar ik ben blij dat dit wel kan en mag.

Voeding

Ik heb NIET gesnoept !! Woehoe, ja lezers Daisy heeft niet gesnoept. Ik heb al mijn koekjes vervangen door magere drankyoghurt zonder toegevoegde suikers en dit is een perfect alternatief + vult ook daadwerkelijk. Voor de rest heb ik zo vetvrij mogelijk gegeten, het kon beter maar zeker ook slechter.

Vrijdag : Tas thee met tas cornflakes. Een grote kom tomatensoep met een beschuitje en als avondmaal aardappels met groene kool en varkensvlees.
Zaterdag
: glas appelsap en thee. Bruine baget met ui en champignon omelet. Als avondmaal gingen e op restaurant en ik bestelde nasi en achteraf een piña colada.
Zondag
: 2 boterkoeken met een glas versgeperst fruitsap. 2 aardappels met champignons en gegratineerde bloemkool.
Maandag
 : 2 tassen droge rice crispies, + droge koek met thee *uitleg lees je verder bij mood*
Dinsdag : half bruin stokbrood met chocopasta en suikervrije confituur. Een grote tas thee en als avondmaal, 5 grote scheppen puree met een halve makreel.
Woensdag :  1 kom erwtensoep, 1 grote tas thee, glas fristie en kommetje appelcompote. Bij het avondmaal nog 3 stronken witloof, 2 stukken varkensvlees en handvol aardappels. en als zondiging heb ik wat chocopasta uit de pot gegeten 😉 oeps
Donderdag : 1 kom erwtensoep, 1 grote tas thee, beschuitje. Als avondmaal paar scheppen spinazie met stuk kabeljauw en handjevol aardappels.

Mood

Zaterdag avond voelde ik me al niet lekker en zondag ben ik pas echt goed geworden. Ik denk dat ik een griepaanval had en daarom heb ik maandag weinig en zeer licht gegeten. Voor de rest van de week was ik optimistisch en goed geluimd. Een top week dus !

Badkamer

De zaken staan er nog altijd voor als een paar weken terug en ik verwacht ook niet dat er de komende tijd veel verandering in zal komen aangezien ik geen cardio sport kan doen vanwege mijn heup. Maar die tijd komt er wel !

Groetjes,
Daisy

Advertentie

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s