Gratis Make-Up


10724367

Je hebt het allemaal wel al eens zien voorbij komen. GRATIS ! Bij een tijdschift, krant of andere publieke wegen dat er make-up wordt aangeboden. Allemaal heel leuk en gezellig, maar is deze wel even goed dan die je koopt ? En dan bedoel ik niet de kleur maar de ingrediënten.

Ik moet toegeven het is een slimme truc van verkopers om bij een vrouwenblad make-up cadeau te doen. Wij vrouwen houden van make-up en als we dat ergens goedkoper kunnen kopen nog beter. In plaats van €15 te betalen aan een lipstick krijg je deze gratis als je enkel dat blad koopt van maar €2,10. Goedkoop is fijn, maar daarvoor niet altijd beter.

Vorige week had ik gratis bij mijn wekelijks tijdschrift een lipgloss. Heel leuk natuurlijk, plus je kon nog kiezen tussen  leuke kleurtjes. Eenmaal thuis wilde ik toch eens dat spul uittesten, met veel moeite kreeg ik het uit die vervelende plastic verpakking. De gloss zat verpakt is een knijptube met een schuin afgesneden kop met een gaatje erin. Oke, een simpele verpakking, niet veel poespas, lekker handig, geen gedoe met afschroefbare stokjes. Ik besloot eens op zoek te gaan naar de ingrediënten, deze zaten zo verstopt op de tube, ik kon het bijna niet lezen. Nu misschien had ik dat ook beter niet gedaan.

De tube zat bomvol, vaseline en bewaarstoffen. Dit was het. Tadaa ! Je smeert een olie derivaat op je lippen met bom parabenen, hmm lijkt mij niet zo gezond. Ik besloot het toch eens te proberen, er kwam geen enkele kleur vanaf en het had zo een muffe geur. Nu ja je raad het al, ik heb dat ding meteen de vuilbak in gekieperd. Gratis is in dit geval zeker niet beter.

Maar stellen jullie zich dan geen vragen bij gratis producten. Ze moeten het in zo een grote getalen maken dat men zich gewoon geen kwaliteitsvolle bestanddelen kan veroorloven. En valt het jullie ook niet op dat gratis make-up ook zeer vaak bij tiener lectuur wordt gegeven. Kortom ik ben echt niet te vinden over die gratis producten, vooral niet om deze te laten gebruiken door de jongere generatie. De allergieën zijn al in opmars, hebben die gratis spullen er dan niets mee te maken ?

Nu, wat denken jullie van gratis make-up spullen bij diverse artikels, zoals tijdschriften of zelfs voedingswaren *jaja al zelf gezien* ?

Groetjes,
Daisy

Bron : Foto

Advertentie

Een gedachte over “Gratis Make-Up

  1. Zusjes van de Mode zegt:

    Ik was vroeger ook dolgelukkig met de glossjes bij de tijdschriften e.d. maar het is inderdaad vaak rommel en als het in het begin al niet muf ruikt dan gaat het wel muf ruiken na 1 of 2 x in gebruik.. Voor mij werken de trucjes nu niet meer gelukkig.

    Like

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s