Balea • Eelt reducerende voetcrème


VoetsDe eerste persoon dat ik tegenkom en beweert dat hij/zij van nature poezelzachte voeten heeft trakteer ik op een drankje. Voor al de rest heeft Balea een super handig hulpmiddeltje op de markt gebracht. Deze eelt reducerende voetcrème belooft de droge huid te verminderen en je voeten zacht te maken zoals die van een babytje. Klinkt goed, maar hoe komt hij uit de test?

VoetdVoettHet product zit verpakt in een handige en hygiënische knijptube dat makkelijk te openen en te sluiten is met een klikdop. De kleuren zijn zacht met duidelijke details wat het ontwerp zeer leuk en speels maakt.
VoetCDe crème belooft door de aanwezigheid van fruitzuren de harde huid op je voeten te verminderen en ze weer babyzacht te maken. Ook vind ik het geweldig dat ze erbij vermelden dat het product mag gebruikt worden door diabetici, wat voor zulke mensen vaak een probleem is om geschikte producten te vinden, super!!
Voet iWater, urea, salicylzuur, citroenzuur, vette alcoholen, vruchtenoliën en allantoine. Allemaal stuk voor stuk stoffen die zorgen voor een zachte gehydrateerde huid. Het product is niet natuurlijk, maar dit wordt ook nergens beweerd.
VoetMijn conclusie?
Ik heb niet echt last van eelt, maar wel van een extreem droge huid. Ik bracht deze crème 1x per dag aan ‘als ik ging slapen’ en dit voor een aantal weken. Ik merkte dat mijn voeten zachter werden en dus minder ruw aanvoelden, ook waren ze goed gehydrateerd. Als je echt last hebt van eelt is deze crème niet genoeg, dan heb je echt een pedicure nodig. Maar als je enkel last hebt van een zeer droge huid, biedt deze crème een goede oplossing.

Deze eelt reducerende voetencrème van Balea is te koop bij elk DM filiaal voor ongeveer €2.

Groetjes,
Daisy

Advertentie

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s