Persoonlijk • Keukenprinses


Het is altijd fijn als je even alles van je af kan schrijven. Je voelt je weer rustig, alle stress is weer even weg en je hoofd is leeg. Ook nu heb ik weer een update over hoe het er in mijn dagelijkse leven uitziet.

Ondanks al mijn moeite zit ik nog steeds thuis. Gevangen tussen die muren die me echt wanhopig maken. Ik weet echt niet meer wat ik moet doen om aan een baan te raken. Ik verstuur constant brieven en nergens doen ze nog maar de moeite om te reageren, lekker makkelijk. Ik heb al zitten denken, want ja dat doe je als je niets anders te doen hebt dan koken, strijken en de kuis, zou het opvallen als ik een diploma namaak? Photoshop heeft steeds minder geheimen voor me, maar het is gewoon niet fair.

Blijkbaar tellen cursussen niet mee als een diploma, en ik vraag me af waarom. Ik heb ook een papier waarop staat dat ik de cursus met glans behaald heb, wat is dan het verschil? Maar door mijn ‘beperking’ dat ik thuis zit, heb ik nu wel tijd voor andere dingen. Zo ben ik een heuse keukenprinses geworden, want hé ik heb toch tijd genoeg voor mijn groenten julienne te snijden. Ook ben ik een meester geworden in het haken van inktvissen en heb ik eindelijk de tijd voor de fotografie en photoshop cursus te volgen. Maar net nu begeeft mijn cameralens het. Mensen het leven is echt een bitch.

Momenteel probeer ik het nog positief te bekijken, ik kan geen griep krijgen want ik kom met niemand in contact en ik hoef nu ook niet elke dag door dat koude snertweer. Ook heb ik nu veel meer tijd voor artikels te schrijven, en om meer bezig te zijn met andere dingen omtrent het bloggen. Ach we komen er wel en hopelijk tegen dat ik mijn volgende persoonlijke update plaats heb ik een leuk plekje gevonden op een stoel in een bedrijf.

 

Groetjes,
Daisy

Advertentie

3 gedachtes over “Persoonlijk • Keukenprinses

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s