Gelezen en goedgekeurd • Hot mess – Lucy Vine


9200000080329055

Hoe heerlijk is het om met deze tropische temperaturen je neer te vleien in een strandstoel met een heerlijk fris drankje *met parasolletje uiteraard* en er dan een goed boek bij te nemen? Met dit weer kleedt ik me graag licht en luchtig, net zoals dit boek. De ideale chickflick in het geschreven woord.

Dat ik een boekenwurm ben is ondertussen al bekend, daarom trakteer ik jullie nog eens op een gelezen en goedgekeurd.  Met vandaag in de aanbieding : Hot Mess van Lucy Vine.

Wat ze zeggen over het boek :

Hot Mess [zn.] – een aantrekkelijk persoon, die zich regelmatig in een staat van chaos bevindt.

Heb je weleens aan een zondagse brunch gezeten terwijl je nog rook naar zaterdagnacht?
Regelmatig je bed, Netflix en pizza verkozen boven menselijk contact?
Of nog steeds de huur van je muffe appartement niet opgezegd omdat hij zo lekker goedkoop is?

Ontmoet je soulmate, Ellie Knight.
Haar leven… loopt niet bepaald zoals gepland. Ze haat haar baan, haar vrienden beginnen allemaal te settelen en zich voort te planten, en haar huisgenoten zijn ronduit bizar. Sommigen zullen Ellie omschrijven als een ‘hot mess’. Maar wie heeft wél alles perfect voor elkaar? Hot mess is een schaamteloos grappig verhaal met een heldin waar velen zich in zullen herkennen: Ellie – een moderne Carrie Bradshaw meets Bridget Jones.

En of je je soulmate ontmoet! Het boek is zo fijn en leesbaar geschreven dat je zonder al te veel na te denken (het is al warm genoeg 😉 ) je je perfect in het verhaal kan verplaatsen en je Ellie echt gaat beschouwen als een goede vriendin. Alle scenario’s zijn realistisch en kunnen zo maar voorkomen in je eigen dagdagelijkse leven. De realistische verhaallijn en de nodige portie humor maken van dit boek echt de ideale zomertopper voor uurtjes op het terras mee door te brengen. Geloof me maar als ik zeg dat je dit boek niet meer kan toeklappen en je met een smile op je snoet zit als je de achterflap omslaat.

 

Het boek is fijn als : Je houdt van luchtige literatuur met de nodige portie humor. Je graag niet alleen chickflicks ziet maar er ook graag leest. Of als je gewoon nog een extra vriendin zoekt.

 

Het boek is niet zo fijn als je : niets hebt met romantische, grappige non fictie.

Dit boek is onderandere te bestellen bij bol.com voor de prijs van €17,50.

 

Wat lezen jullie graag in de zomer?

Groetjes,
Daisy

Advertentie

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s