IDK • Mijn favoriete zomer/werk kapsels


Helaas is het vanwege mijn werk verboden om mijn haar los te dragen, maar dit houdt mij niet tegen. Vaak schuim ik youtube af op zoek naar leuke tutorials om die eeuwige saaie paardenstaart te transformeren tot een leuk, fris en boeiend kapsel dat niet alleen zomer maar ook zeker work proof is.

Deze stijl kost je letterlijk 2 minuten en je hebt een super leuke vlecht waarbij mensen blijven vragen hoe je die gemaakt hebt.

 

Deze hairdo is mijn absolute favoriet als ik na het werk nog naar een afspraak moet. Door het oprollen blijft je haar de ganse dag zitten en hoef je je nergens zorgen om te maken over uitgezakte staarten en pluizige haarpunten.

De ultieme saver. Ideaal als je wat later bent of in het midden van de dag je haar een andere look wil geven. Hup een elastiek er rond en je bent good to go.

Als ik een iets chiquere uitstraling wil dan kies is steevast voor deze stijl. Het neem iets van een 5 minuutjes in beslag maar het is zo mooi. Ook ideaal voor een dagje strand of zwembad!

Op de dagen dat ik na mijn werk doorga naar de fitness kies ik vaak een van deze haarstijlen. Ze zitten toch net iets steviger en houden alle rondvliegende haartjes uit mijn gezicht.

 

Wat is jullie favoriet?

Groetjes,
Daisy

Advertentie

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s