Bite Away • doeltreffende behandeling van insectenbeten en – steken


Bite Away, doeltreffende behandeling van insectenbeten en – steken

Wil je jeuk, zwelling of pijn na een insectenbeet of –steek vermijden? Zoek je een alternatief voor zalfjes en sprays die weinig soelaas bieden? Bite Away is een doeltreffend toestel waarmee je in enkele seconden de gevolgen van zo’n beet of steek bestrijdt.

 

Een mooie zomeravond, een hoog zzzzoemend geluid en … prik, je bent één (of meer) muggenbeten en de daarbij horende irritatie rijker. In plaats van te krabben gebruik je Bite Away, een penvormig apparaatje. Doe je dit meteen na de steek, vermindert het de zwelling, jeuk en/of pijn aanzienlijk en verdwijnen de symptomen volledig in de meeste gevallen. Ook als je het toestel pas een poos later inschakelt, verminderen huidklachten gevoelig.

Schermafbeelding 2016-06-26 om 17.12.30

Geconcentreerde warmte

Bite Away behandelt beten en steken van muggen, wespen, dazen, bijen en horzels met geconcentreerde warmte. De tip van het ergonomische toestel is uitgerust met een keramisch plaatje dat opwarmt tot 51°C. Een korte aanraking, ofwel 3 seconden (kinderen en volwassen met gevoelige huid) ofwel 6 seconden (volwassenen), op de plaats waar het insectengif is ingebracht, is voldoende om de vervelende werking van het gif uit te schakelen.

Bij een steek of beet laat het insect een stof achter die het menselijk afweersysteem activeert en waardoor histamine vrijkomt. Die afweerstoffen zorgen voor de zwelling en de bijhorende jeuk. Door de getroffen plek enkele seconden (drie voor kinderen, zes voor volwassen) aan te stippen met de verwarmde punt van het apparaatje wordt het gif afgebroken. De huid wordt niet beschadigd.

Schermafbeelding 2016-06-26 om 17.12.25

100% natuurlijk

Bite Away is makkelijk in gebruik. Het apparaat werkt op batterijen en is steeds paraat. Dankzij de drukschakelaars activeer je het toestel voor gebruik gedurende ofwel 3 seconden (kinderen en volwassen met gevoelige huid) ofwel 6 seconden (volwassenen). Zodra je de schakelaar indrukt, bereikt het na maximaal 5 à 10 seconden de gewenste temperatuur. Zodra het lichtje brandt en je een geluidssignaal hoort, kan je aan de slag.

Chemicaliën komen er niet aan te pas. Omdat Bite Away een 100% natuurlijk product is, kan het ook gebruikt worden door kinderen, mensen met allergieën en tijdens de zwangerschap. Onderzoek wijst trouwens uit dat Bite Away ook helpt bij kwallenbeten en aanraking van brandnetels.

bite_away_anwendung

Aanbevolen verkooprijs: €30

Raadpleeg http://www.bite-away.be voor actuele verkoopinfo.

 

Wat heeft jullie voorkeur, een spray of de Bite Away 😉 ?

Groetjes,
Daisy

Advertentie

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s