New In • Pink Gellac Gel Polish Starter Kit


IMG_0818

Ik ben echt een fan van mooie verzorgde nagels en daar hoort natuurlijk ook een mooi kleurtje bij, passend aan het weer/outfit/evenement. Helaas heb ik zeer droge nagels waardoor lakken moeilijk gaat en deze ook heel snel gaat chippen. Op aanraden van een collega bestelde ik de Pink Gellac  set die er voor zorgt dat je snel en eenvoudig thuis gelnagels kan aanbrengen.

IMG_0820

Ik heb het medium pakket met een UV LED lamp besteld. Hiervoor legde ik zo een €69 euro neer, klik op de link voor het pakket. Voor deze prijs krijg je :

1 x Kleur Tropical Pink 156 15ml
4 x Gratis online cursus
1 x Pink Gellac LED Lamp
1 x Pink Gellac Base2 
1 x Pink Gellac Ultra Shine 15ml
1 x Pink Cleaner 50 ml
1 x Nagelvijl 180-240
1 x Orange Woodsticks
10 x Luxe Nail Wipes
10 x Remover pockets

IMG_0819

IMG_0822

Alles is heel duidelijk en makkelijk uitgelegd op zowel de doos als de handleiding.

IMG_0824

Hier draag ik kleur 156 Tropical Pink. Later komt nog een foto verslag met hoe ik de Pink Gellac lak aanbreng. Ik ben nog een manier aan het zoeken wat voor mij het snelst en makkelijkst werkt. Deze kleur is een soort koraal roze en echt een heerlijke zoete frisse lente kleur. Overigens was deze inbegrepen in de set!

IMG_0825

Dit is de UV LED lamp die inbegrepen was in het pakket. Deze voelt zeer licht en iets wat goedkoop aan. Al snel viel er ook een anti-slip voetje af. Het voordeel vind ik wel dat je de keuze hebt tussen een UV lamp en een UV LED. Ook heeft de lamp nog een aparte aan-uit schakelaar, deze is handig zodat je niet constant de adapter moet uittrekken.

IMG_0826

Ook kocht ik nog 3 kleurtjes.

107 Cheerfull Red

161 Ibiza Pink

157 Sky Blue

Het leuke aan hun service buiten dat ze de volgende dag al leveren zonder verzendkosten en dat je altijd het 3de lakje gratis krijgt. Zo slecht voor mijn bankaccount 😉

Over de kwaliteit van de lakjes ben ik ook zeer tevreden. Normaal houdt normale nagellak maar 1 dag mooi, maar deze gellak houdt het nu al meer dan 14 dagen vol met maar een kleine chip aan mijn duimen. Kortom, ik ben dus zeer tevreden en jullie mogen binnenkort een post verwachten met daarin de bevindingen over het verwijderen en het plaatsen van nieuwe gellak.

Ben je benieuwd naar meer producten van Pink Gellac ? Kijk dan zeker eens op hun website : http://www.pinkgellac.nl

 

Hebben jullie als eens gellak geprobeerd?

Groetjes,
Daisy

Advertentie

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s