Mijn top 3 favoriete LUSH producten


IMG_0578

Vorige week waren we helemaal in de ban van de roze gekleurde vrouw door een LUSH badproduct, klik hier voor het artikel. Maar dit houdt mij niet tegen om nog steeds gretig te badderen, smeren en in te zepen met de heerlijke producten van LUSH. Vandaag deel ik met jullie mijn favoriete top 3.

IMG_0581

LUSH DREAM CREAM

Dit is echt mijn holy grail der producten. Het is een multifunctionele lotion die zowel voor je lichaam als voor je handen kan gebruikt worden. Door zijn lekkere bestanddelen zoals olijfolie en havermelk is hij echt super voor de zeer droge en gevoelige huid. En met de zelfconserverende formule zitten er ook geen bewaarmiddelen in dit product. Echt super spul dat je altijd in mijn badkamer gaat terug vinden.
Klik hier voor een uitgebreide review.

 

IMG_0582

LUSH SNOW FAIRY

Wie kent dit cult product nu niet! De LE douchegel Snow Fairy is echt het meest gekende product van LUSH en ik begrijp ook echt waarom. Door de zuurstok roze kleur, de duizenden glittertjes en de zoete snoeperige geur waan je je even terug die prinses van toen je 5 jaar oud was. Het enige jammere aan dit product is dat hij maar tijdelijk te koop is tijdens de wintermaanden. Ik heb nog nooit zo zuinig gedouched als met dit product. En geef toe, dit product ruikt toch echt naar eenhoorn scheetjes 😉

 

IMG_0584

LUSH SWEETIE PIE

Dit is echt het meest lachwekkende product ooit! Als ik een slechte dag heb gehad dan douche ik me met deze heerlijke klodder en ik krijg meteen de slappe lach. De consistentie zorgt voor grappige ‘floep uit je hand’ momenten en de heerlijke zoete geur zorgt voor een zee van ontspanning. Dat deze entertainer nog eens super zuinig in gebruik is, is nog eens prachtig meegenomen. En ik beken zelfs buiten de douche is deze shower jelly super fijn om mee te spelen, zet het op je hand en wiebel er mee. Ik kom niet meer bij!
Klik hier voor de volledige review.

Wat is jullie favoriete LUSH product?

 

Groetjes,
Daisy

Advertentie

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s