Gelezen en goedgekeurd • De tien geboden van Jani – Jani Kazaltzis


Boekcover1
Wie kent hem niet, Jani Kazaltzis, de stylist met de quotes die je dagen nadien nog aan het lachen brengen. Vandaag review ik voor jullie zijn boek “De tien geboden van Jani”. Een boek vol stijl-, en mode tips die er voor zorgen dat je er dag na dag perfect uitziet voor elke gelegenheid. En dat ik een echt gat heb op gebied van mode komt nu eindelijk eens van pas.

'Wie er stijlvol uitziet, presteert beter. Wie er hip uitziet, heeft meer plezier. Wie er sexy uitziet, heeft betere seks. Dus wie er sjofel uitziet, presteert niet, heeft geen plezier en heeft slechte seks. Logica.

Jani Kazaltzis is dé stijlpaus van Vlaanderen. Met z'n bruisende persoonlijkheid en hilarische oneliners laat hij in z'n TV-programma's heel wat mensen breed glimlachen met hoe het fout kan gaan voor de kleerkast. Met enkele handige tips en tricks én een stevige portie humor lost hij elk modeprobleem op! Maar ondanks zijn harde werk blijven fleece-liefhebbers, adepten van de driekwartsbroek, grijze muizen en Johnny's op leeftijd ongestraft de straat onveilig maken. En daarom besluit hij dat er dringend nood is aan een nieuwe 'tien geboden'. Dit keer niet uitgehouwen in een stenen tafel, maar in boekvorm (dat leest gemakkelijker). 

In zijn herkenbare no-nonsense stijl, met het modehart op de tong, pent Jani daarom dé stijlbijbel neer, een onmisbaar naslagwerk voor iedereen0. Een grondige analyse van je stijlproble(e)m(en)? Praktische do's & dont's voor je dagelijkse look? En dit alles doorspekt met onvergetelijke quotes om het zéker nooit meer te vergeten? In 'De tien geboden van Jani' vind je het allemaal en nog veel meer. Met deze nieuwe bijbel in handen ga je een ander leven tegemoet. Om het met de woorden van Jani te zeggen: "Je leven beïnvloedt hoe je eruit ziet. Maar het werkt evengoed andersom."

Boek3
Het boek bestaat uit 10 hoofdstukken waarin alle modefouten in detail worden uitgelegd voor zoals de man als de vrouw. Ja dames, we kunnen nu dus ook onze mannen restylen 😉 Het leuke hieraan vind ik dat er bij elk hoofdstuk ook aangepaste tips staan voor elke lichaamsbouw. Zo kan je de beste kledingstukken eruit kiezen voor jou gelegenheid en lichaam. Ideaal!
Boek2
In de “Bijbel” vindt je niet alleen geschreven tips, maar ook foto’s van hoe het vooral niet moet aangevuld met Jani’s geweldige quotes. Kortom dit boek is echt een leuk Kerstgeschenk, niet alleen voor de hopeloze onder ons ‘ja ik beken’ maar ook een echte doorgewinterde fashionista is hier bij gebaat. En als het niet voor jezelf is, trakteer je man dat op zijn dagelijkste portie stijl 😉

DIT BOEK IS LEUK ALS JE:

Houdt van mode of niet goed weet hoe je jezelf moet kleden naar gelang je lichaamsbouw of gelegenheid.

 

DIT BOEK IS MINDER LEUK ALS:

Je totaal niets hebt met mode of liever verhaalboeken leest.

 

Je kan het boek vinden bij bol.com via deze link.

Boek1Hihi, ik kon het niet laten 😀

 

Groetjes,
Daisy

Advertentie

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s