Opgemaakt • September 2015


OPG sep6Ook heb ik van afgelopen maand al mijn lege verpakkingen verzameld en ze voor jullie in een blogpost gestopt. Ben je benieuwd wat ik heb opgemaakt tijdens de maand September? Kijk dan vlug hieronder.

OPG sep5Listerine total care sensitive

Als er een product is waar ik kieskeurig op ben dan is het wel mondwater. Deze mag niet prikken, te sterk zijn van smaak en moet doen wat hij belooft. Deze Total Care Sensitive versie van Listerine  paste in dit plaatje. Een prima product dat zijn beloftes waarmaakt.

 

Lush Lemony flutter

Helaas heb ik de strijd met de vervaldatum verloren. Mijn geliefde lemony flutter is slecht geworden met nog 1/4 in het potje. Zonde! Maar ach, ik heb zo veel plezier gehad van dit product, wat overigens perfect is. Deze ga ik zonder twijfel opnieuw halen als ik nog in de buurt ben van een Lush counter.
Lees hier de volledige review.

Balea paradise LE gezichtsmasker

Ik hou van gezichtsmaskertjes en als deze nog budget zijn en goede ingrediënten hebben ben ik helemaal verkocht. Deze versie van het Duitse merk Balea heeft het helemaal voor elkaar. Een super vochtinbrengend masker met een heerlijke tropische geur om bij weg te dromen. Jammer dat deze maar Limited Edition was.

OPG sep4Dove summer glow

Ik kan je meteen zeggen dat ik geen voorstander ban van dit product. Het maakt me oranje, heeft een sterke chemische geur en plakt een beetje. Nee, deze ga ik jammer genoeg niet meer in huis halen.
Lees hier de volledige review.

Rituals t’ai chi shower foam

De geur, de mousse, de zaligheid. ik ben helemaal verliefd op dit product en ik zou deze zeker nog opnieuw halen. Het enige en zeer grote minpuntje aan dit Rituals product is dat hij zeer snel opgaat, ik heb er dnek ik maar 10 keer meer kunnen douchen, terwijl ik met een douchegel soms  2 maanden toekom. Beetje jammer, maar een oh zo geweldig product.

signal white now men

Het effect was bij mij gering, het kleurde mijn wasbak en handdoeken blauw en de smaak was te sterk. Voor mij helaas geen hoogvlieger, maar perfect voor diegene dat houden van een intense muntsmaak die de hele dag aanwezig blijft.
Lees hier de volledige review.

OPG sep3Alverde LE douchegel stadsgefluister

Een natuurlijke douchegel zonder harde zepen, natuurlijke betanddelen en een heerlijke geur van citroentaartjes. Echt een heerlijk product dat zuinig in gebruik is en je zin naar zoet doet krijgen. Jammer van de beperkte oplage.

Mysterie bronzer

Deze bronzer vond ik onderaan de kast. Hij was helemaal hard en vies geworden, bleh. Hup de prullenbak ermee in.

alverde vochtinbrende conditioner

Een prima goedkope conditioner die goed zijn werk doet. Meer kan ik er niet over zeggen.
Lees hier de volledige review.

OPG sep2Batiste blush droogschampoo

Een Heerlijke droogshampoo met een best wel prikkelende geur. Deze zou ik zeker aanraden, hij werk super makkelijk en is handig om mee te nemen als je ergens logeert. Het enige minpunt is dat dit product een sterke witte waas achterlaat, dus goed uitborstel is een must.

mini handcrème

Ik kan helaas niet meer achter het merk komen van de handcrème maar ik ben absolute fan. Het formaat is zeer handig voor in je tas, trekt snel in en heeft een zeer frisse opwekkende geur. Een heerlijk product. als iemand het merk herkent, laat het me zeker weten!

Carrefour wattenschijfjes

Simpele wattenschijfjes die hun werk doen.


Dit waren al mijn opgemaakte producten voor de maan September. Welk product zouden jullie willen proberen ?

Groetjes,
Daisy

 

 

3 gedachtes over “Opgemaakt • September 2015

  1. Julie zegt:

    Ik heb het Paradise Island masker van Balea ook in huis en vind het ook erg fijn! 🙂
    Nu moet ik zeggen dat ik bij Rituals werk (of toch af en toe als ze me nodig hebben, haha) en dat ik net vind dat de doucheschuims ontzettend lang meegaan! 🙂 Misschien gebruik je een beetje te veel? 😉

    Like

Laat hier jou reactie achter