Balea • LE Tropical Sunshine Bodylotion


BD LE 5Stel je voor…… Een product dat er goed uitziet, handig verpakt is, lekker ruikt, heerlijk budget is en nog eens doet wat hij belooft. Denk jij dat ook aan luxe producten die haast maandlonen kosten? STOP! Deze bodylotion van Balea heeft het allemaal.
BD LE 4Hoe cute is deze verpakking!!!! Vrolijke kleurtjes, een papegaai en een leuk lettertype. Hier slaat Balea de bal volledig in het kamp, en check vooral de blauwe sinaasappel en de groene mango, haha 😀
BD LE 7Zoals je al kon zien is de bodylotion verpakt in een handige knijpfles. Dit werkt niet alleen hygiënisch, maar zorgt er ook voor dat je het product tot de laatste druppel kan opmaken. Ik wacht echt in spanning af tot elk merk zulke tubes gaat gebruiken.
BD LE 2BD LE 1De bodylotion is wit, die uitsmeert als een gel. Heerlijk licht, voedend, en met een zeer zoet en intens parfum. Dus een luchtje aanbrengen nadat je jezelf hebt ingesmeerd met de lotion kan wel eens vloeken.
1080BD LE 8Ik zie ehtylhexyl stearate, dit is een verzadigd vetzuur, het is een huid eigen ingrediënt dat zorgt dat alle bestanddelen van de bodylotion goed gemengd blijven. Verder zie ik nog zonnebloemolie, glycerine, veel parfum helaas, en nog vette soorten alcohol. Het is niet natuurlijk, maar het is ook niet slecht.
BD LE 6De Tropical Sunshine Bodylotion van Balea is te koop in beperkte oplage in alle DM drogisterijen.  Voor nog geen €2 heb je een goed voedend product met een zoete, intense en zomerse geur, die zeer zuinig in gebruik is. Een echte aanrader!

Wat is jou favoriete bodylotion?

Groetjes,
Daisy

Advertentie

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s