Lush • Shower Jelly Sweety Pie


SJ dekselIk hou van het uittesten van nieuwe producten, en zeker als ze nog eens verrassend uit de hoek komen.  Ze bestaan al langer en velen zijn er grote fan van, de shower jellies van Lush. De heerlijk ruikende douche slijmpjes die spastisch uit je hand floepen als je ze wil gebruiken.
SJ deksel2Alleen al het tekstje op het deksel deed me glimlachen in de winkel. Ik vind het super leuk hoe de mensen van Lush het allemaal blijven verzinnen. Ze blijven me verrassen.
SJ potAls je het deksel losschroeft krijg je meteen een lekker zoete geur die je neusgaten in zweeft. Hij is letterlijk mierzoet en doet me denken een snoep. De kleur van de shower jelly is donkerpaars met precies wat glittertjes.
SJ pot 2Hier zie je de kleur iets beter, mooi donker paars. Toen ik de shower jelly voor het eerste gebruikte stond ik voor een raadsel hoe ik het ding in hemelsnaam moest gebruiken. Het makkelijkste voor mij is dat als ik met mijn loofah over de shower jelly wrijf. Toen ik er niet meer goed aankon ben ik er stukjes van beginnen afbreken en in te masseren in men loofah. Je krijgt een enorme berg aan schuim en een explosie aan lekkere zoete geuren.
SJ jellyHa hier zie je hoe lekker jelly hij is, net iets steviger als een drilpudding maar toch slap genoeg voor je dagelijkse portie humor. Het enige nadeel is dat tussen al die heerlijke planten- en vruchtinfusies er ook harde zepen in te vinden zijn. Jammer, maar met een goede bodylotion valt dit echt goed mee.
SJ pot 3Ik ben echt fan van dit leuke douche item! Wat hou ik toch van Lush. Het enige nadeel is dat de shower jelly sulfaten bevat, maar met een goede bodylotion kan zelfs de meest droge huid dit product verdragen, ik kan het weten. Sinds ik dit product heb ontdekt neem ik met plezier mijn dagelijkse douche.

Wil je nog meer lezen over Lush producten? Lees dan deze review over de mega populaire Dream Cream, klik hier.

Wat is jou favoriete Lush product?

 

Groetjes,
Daisy

Advertentie

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s