Persoonlijk • Easy Peasy Lemon Queesy


Het is al weer eventjes geleden dat ik nog een persoonlijke update plaatste. Niet omdat ik geen zin meer heb in het bloggen, maar gewoon omdat mijn dagelijkse week routine niet echt zo speciaal is. Help, word ik saai??! Deze week zit ik vooral met vragen en ideeën die ik graag met jullie wil delen.

Aan diegene dat me al een tijdje volgen weten dat ik nu vast werk heb. Ik werk als laborante en ik hou ervan! Elke dag ga ik met een smile werken, ik leer constant nieuwe dingen bij en de collega’s zijn super geweldig. Er wordt gedanst, gezongen, gewerkt, gelachen, gegeten en dan allen nog eens opnieuw. Ik had nooit gedacht dat ik meteen zo goed in de groep ging vallen, ja ik heb het daar echt getroffen. De sfeer maakt het vroege opstaan en de lange dagen meer dan goed. Als jullie willen kan ik wat beter toelichten op wat ik precies doe, just ask.

Buiten dat heb ik ook ontdekt dat mijn lieve tomatenplantjes ziek zijn. Ik besproei ze als een gek met biologisch spul en doe er alles aan om verdere besmetting op mijn andere planten te voorkomen. Kan je geloven dat ik me dat echt aantrek? Het zijn maar stomme planten, maar ik heb er zo veel werk en tijd in gestoken dat ik nu zo benieuwd was naar het resultaat. Hopelijk kan ik de ziekte inperken of kwijtraken, want ik heb ook al mijn buren hun planten besmet. Oeps….

Het zal jullie alvast wel opgevallen zijn dat er de laatste tijd minder artikels voorbij komen. Om even alles duidelijk te maken. Nee, ik ga niet stoppen met bloggen, in tegendeel. Ik hou van bloggen, het is mijn uitlaat klep en ik combineer mijn beide interesses, de beauty en de chemie er achter. Lekker nerdy 😉 Maar ik ben de laatste tijd steeds meer en meer aan het denken over wat ik nu daadwerkelijk wil bereiken met mijn blog. Ik heb het altijd super leuk gevonden om een bepaalde doelgroep te informeren en te helpen, dit was ook mijn initiële doel. Maar ik merk ook dat ik steeds meer op de achtergrond kom te liggen door mensen die ‘over bepaalde delen hetzelfde schrijven’ het allemaal al voor elkaar hebben. Daarom ben ik de laatste tijd meer en meer aan het denken om een eigen domeinnaam aan te schaffen. Het lijkt misschien niet veel, maar voor mij is het best een grote stap. Niet enkel omdat ik geen idee heb van hoe ik dat computergewijs allemaal moet doen, maar omdat het echt een stap en bewijs is dat ik verder wil groeien met mijn ‘blogje’ voor mensen met dezelfde problemen. Aan de ene kant wil ik het graag, maar aan de andere kant blijft het knagen of het toch wel de moeite is. Als iemand hier tips over heeft hoor ik het graag, ik wil eindelijk stoppen met die tweestrijd.

 

Hoe was jullie week?

 

Groetjes,
Daisy

 

Advertentie

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s