Persoonlijk • Ready, Set and……..GO !


Van helse onweders naar een lichte lunch onder de zon. Ook deze week was een samenvatting van een hele boel activiteiten, ontspanning en een te kort aan slaap.
Het is nu al weken aan een stuk dat ik ’s nachts echt bijna geen oog meer dichtdoe. Niet alleen de lokroep van de Australische waterbuffel in de kamer naast me houdt me wakker, ook mijn katten kunnen er wat van. De laatste weken zijn ze in de rui, overal vind ik plukken dons en dit brengt ook de nodige haarbellen met zich mee. Ze kotsen van zonsop-, tot zonsondergang en het liefst als ik in bed lig. Echt je moet het eens proberen, midden in de nacht opstaan om hoopjes kots te poetsen om het een half uur erna nog eens te doen. Echt top!

Deze week was het ook mijn eerste werkdag op mijn nieuw werk, echt een geweldige plaats. Iedereen is er jong, vriendelijk en zeer hulpvaardig, echt een geweldige plek. Momenteel ben ik nog bezig aan mijn opleiding. Het werk dat ik moet doen bestaat uit processen en elk proces bestaat uit verschillende handelingen, het is echt work-ception 😀 Maar ik vind het super leuk en ik ben zeer gemotiveerd. Het is een echte uitdaging en ik wil mezelf echt bewijzen, nu hopen dat ik snel de handelingen in volgorde kan onthouden zodat ik zelfstandig aan de slag kan.

 

Hoe was jullie week ?

Groetjes,
Daisy

Advertentie

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s