Balea • Dode Zeezout Olie Scrub


SCRUB OlieScrub, het ideale product om je te voorzien van een gladde en stralende huid klaar voor de zomer. Dit product zorgt er niet alleen voor dat oneffenheden en KP minder worden, maar ook dat je huid meer straalt en gelijkmatiger bruint. Daarom reviewde ik voor jullie de Balea Dode Zeezout Olie Scrub.

De verpakking is zeer gebruiksvriendelijk. Een handige grote pot met vrolijke kleuren en een duidelijk etiket. Geen extra tierlantijntjes maar lekker simpel en strak, heerlijk.
SCRUB PotSCRUB FolieSCRUB OlieAls je het deksel eraf schroeft is de pot gesloten door middel van een folie. Een zeer aangename verrassing, zo weet je dat niemand al eens in je scrub heeft geroerd en ook dat hij nog steeds vers is. De folie kan je eenvoudig verwijderen met een lipje dat over de rand hangt.

SCRUB Olie 2Als je de scrub voor het eerst gebruikt  zie je dat hij nog gemengd moet worden. De oliën drijven bovenaan en het zout zit onderaan. Even met een lepeltje erdoor en je scrub is perfect gemengd.
SCRUB GemengdDe geur is onbeschrijfelijk fris en doet me denken aan een geur uit mijn kindertijd. Hij ruikt fris, citrus, beetje zoet en toch stiekem een beetje bloemig. Echt zo een heerlijke zomer geur, hier slaat Balea de nagel volledig op de kop.
SCRUB VoorSCRUB TijdensSCRUB naJe kan makkelijk met je vinger wat scrub uit de pot scoopen en aanbrengen op je huid. Het product verdeeld snel en makkelijk en scrubt best stevig. Ondanks dat het een zout scrub is lost hij niet onmiddellijk op in het water, wat ik bij sommige merken wel heb. Achteraf voelt mijn huid lekker zacht en verzorgt aan. Ook laat de scrub een dun vettig laagje achter wat zorgt voor een extra verzorging, hier moet je aan denken als je daar niet van houdt. Wel moet je oppassen met wondjes, daar prikt de scrub wel een beetje, maar dat lijkt me logisch en bij andere gelijkaardige producten is dat ook zo.
SCRUB INGIk spot dode zeezout, zonnebloemolie, olijfolie, jojobaolie, parfum, water, caffeïne en magnesium carbonate. Dat is een mineraal dat zorgt voor een goede pH en het trekt water aan. Urea is een organische stof dat zorgt voor een gemakkelijkere afschilfering en vernieuwing van de huid, dit product is dus geweldig als je last hebt van KP of psoriasis. Als laatste zie ik nog zink oxide, dat is wederom een mineraal dat onder andere gebruikt wordt in zonnecrèmes omdat het UV straling weert. Vitamine E en wat kleurstoffen sluiten het rijtje af.
SCRUB DekselVoor ongeveer €2 krijg je een pot van 250ml, zeer budget dus. Ik ben grote fan van dit product, zowel van de geur, werking als de bestanddelen. Echt een heerlijk product.

De Balea Dode Zeezout Olie Scrub is te koop in elk DM filiaal.

Wat is jou favoriete scrub?

Groetjes,
Daisy

Advertentie

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s