TAG • Mijn eerste blogpost, perspakketjes en oude lay-outs


IMG_0991De laatste keer dat ik een TAG deed kan ik me echt niet meer herinneren. Hier wilde ik dringend eens verandering in maken en daarom deed ik de Mijn eerste blogpost, perspakketjes en oude lay-outs.

Wat was de allereerste blog die je ooit schreef?

Dat was over de Nonique Tropical Gezichtswascrème. Ik was toen zo verlekkerd op het merk Nonique, dat ik de eerste tijd over niets anders schreef. Ik was altijd zeer benieuwd naar natuurlijke en eerlijke cosmetica en dit was het eerste merk dat ik leerde kennen. Uiteraard heb ik mega bestellingen geplaatst en bestond mijn blog hoofdzakelijk over artikels van dit merk. 

Waarom begon je met bloggen?

Zelf heb ik een probleemhuid. Eczeem, allergieën, zeer droog, gebarsten,…… Echt het hele pakket, daarom is het voor mij moeilijk om geschikte producten te vinden. Omdat ik echter niet de enige ter wereld ben met zulke problemen wilde ik mijn ervaringen over producten delen met lotgenoten. Zo konden zij zich al een beeld vormen hoe een product werkte op een moeilijke huid. Dit was louter alleen voor producten en echt ter indicatie maar voor ik het wist was het een heuse blog geworden met tal van onderwerpen.

IMG_9672

Welke lay-outs heb je allemaal gehad?

De namen weet ik niet meer, maar ik heb er al met appeltjes, strakke lijnen en felle kleuren gehad. Nu ben ik beland bij dit thema *SELA* en hier ben ik zeer tevreden over. Alleen het logo daar moet nog eens iets aan gebeuren.

Wat is je favoriete artikel van eigen hand?

Oh deze is moeilijk, aangezien ik na het terugkijken op een artikel altijd verbeterpunten en fouten zie. Maar als ik echt moet kiezen dan ga ik voor het Science • Ftalaten artikel. Omdat ik graag mensen wil informeren over wat er eigenlijk allemaal in hun producten zit en om er even bij stil te blijven staan welke gevolgen sommige stofjes wel niet kunnen hebben.

Wat was het allereerste perspakketje dat je mocht ontvangen?

Dat was een pakket van E.L.F. met een foundation, lipstick, mineral mist, oogschaduw en een oogpotlood. Hier heb ik ook meteen een artikel over gemaakt, als ik het nu terug bekijk schaam ik me dood. Maar ik was toen zo trots op mezelf van wat ik bereikt had. Ja toen was ik onverslaanbaar 🙂

IMG_0880

Welke blogger is je grote voorbeeld?

Dan denk ik meteen aan Vera van veracamilla.nl. Haar foto’s zijn altijd tijdschrift waardig en de teksten zijn eerlijk met een vleugje humor er in. Van haar zou ik best wel een boek kunnen lezen.

IMG_0960

Wanneer je alles over zou mogen doen, wat zou je dan anders doen?

Ik zou het meteen iets serieuzer aanpakken. Ik zou meteen vaste tijdstippen voor artikels, een mooie lay-out, heldere teksten en kwalitatieve foto’s. In het begin was ik veel losser, geen vaste updates, foto’s die middelmatig waren en hier baal ik best van. Maar nu kan ik wel goed zien hoe ik gegroeid ben en wat ik allemaal bijgeleerd heb.

Ga jij ook deze TAG doen?

Groetjes,
Daisy

Advertentie

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s