Signal • White Now MEN


Signal samenWist je dat de derde grootste afknapper bij vrouwen een man met gele tanden is? En dat 46% van de dames niet eens een date wil met een man met gele tanden! Om deze schokkende waardes te doen verzachten heeft Signal de oplossing voor mannen die enorm gesteld zijn op hun gebit. Namelijk de nieuwe Signal White Now MEN. Een speciale tandpasta die volledig beantwoord aan alle eisen die de mannen onder ons stellen.

Een mooie lach is niet alleen belangrijk bij de vrouwtjes, maar ook op het werk en op sociaal vlak. Daarom kan het hebben van gele tanden of een slechte adem een enorme deuk op je zelfvertrouwen zijn. Signal heeft voor deze 2 problemen een tandpasta uitgebracht die je vanaf het eerste gebruik verstelt doet staan.

Signal blauw samen 2

 

signal white now men superpure

Dit is de versie die de echte die hard tandvlekken tegengaat. Door het gebruik van alcohol en sigaretten (ja mannen doen dit meer en vaker dan vrouwen 😉 ) hebben je tanden meer kans om vlekken te krijgen.
Signal Blauw samen

Deze tandpasta heeft echt een zeer sterke smaak en geur. Hij prikkelde in mijn mond en ik merkte dat mijn tong zo waar wat numb aanvoelde. Voor een frisse adem zorgt hij zeker. De frisse munt smaak blijft tot bijna aan de middag aanwezig. Zelf zijn mijn tanden ook niet perfect, ja ik geef toe ik heb ook last van gele vlekken. Vooral aan de randen tussen 2 tanden in. Hier maakte hij wel een drastisch verschil! Op de oppervlaktes merkte ik zeer weinig maar op de echte gele vlekken deed hij goed zijn werk. Ideaal

Signal groen samen 2

signal white now men deep cool

Dit is de versie die voor een verbazingwekkende explosie van frisheid zou zorgen.

Signal groen samenOok hier blijft de smaak aanwezig tot aan de middag maar is verbazend minder fel. De frisheid zou ik als gemiddeld beschouwen dat tegen de andere versie, de Super Pure, veel sterker is van smaak. Vreemd, zeker als je weet dat dit net diegene met de sterkste smaak zou moeten zijn. Maar desondanks voelt hij fris aan en blijft hij lang aanwezig. Maar ik merkte wel geen kleur verschil op.

Signal Borstel

Het enige minpunt is de kleur van de White Now tandpasta zelf. De kleur zorgt namelijk wel voor een mooie witte tanden maar hij blijft echt overal aan plakken. De kraan, tandenborstel, vingers en zelfs het randje van de afvoer. Ik heb moeten schrobben om deze te verwijderen. Ook is de groene versie exact hetzelfde als de blauwe, wat ik best jammer vind. Ik had het graag gezien dat er toch een groenere tint in de Deep Cool versie zat, + de glittertjes erin doet de mannelijkheid ook niet veel goeds 😉

Signal blauw doosje3Kortom, ik vind het prima tandpasta’s die goed hun werking doen. De White Now MEN Super Pure is mijn absolute favoriet. Alleen die blauwe kleur dat overal aan blijft plakken moet je voor lief nemen.

De nieuwe tandpasta’s van Signal zijn te koop in elke supermarkt of drogist.

 

Groetjes,
Daisy

Advertentie

Een gedachte over “Signal • White Now MEN

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s