Persoonlijk • zon, geduld en plezier


Omdat er vorige week echt iets fout was gelopen met de planning is er nu een 2 wekelijkse update. Ik zou met alle plezier willen zeggen dat het aan WP lag maar eigenlijk ben ik zelf zo lomp geweest. Vergeven jullie het mij ? Alle sinds veel leesplezier met een verslag van mijn afgelopen week.

Allereerst wil ik jullie meedelen dat ik vorige week dinsdag ben mogen gaan solliciteren. Echt fijn om eens een kans te krijgen tussen al die afwijzingen. Naar mijn gevoel ging het goed en vlot, maar helaas is mijn mening niet doorslaggevend. Maar het bedrijf sprak me meteen aan en het team waar ze iemand zoeken is een zeer jong en dynamisch groepje. Hoe goed kan je het hebben? Morgen is het laatste sollicitatiegesprek en vanaf dan gingen ze de kandidaten iets laten weten. Ik stress al enorm, duimen jullie met me mee ?

Genoeg over werk en saaie toestanden! Omdat het weer al wat beter wordt, de zon warmer is en de dagen langer worden ben ik niet uit de tuin weg te slaan. Mijn VegTrug is mijn gezicht zo beu zien en daarom heb ik een nieuw projectje. Namelijk, vogelhuisjes maken! *Oh ja, even tussendoor, er komt nog een extra artikel over mijn VegTrug.*

IMG_0388

Dit is even een update van hoe hij eruit zag. Ik heb hem nog gepimpt met googly eyes en een leuke slogan. Als hij ophangt krijgen jullie een totaal beeld 😉  Maar wat vinden jullie er nu al van ? Is het geen echte villa, alleen het strandzicht en het zwembad ontbreken nog haha.

Tussen al het klussen door was er ook nog tijd voor ontspanning. Zo ben ik als begeleider gaan meehelpen op het ponykamp van een manege waar ik vroeger een trouw lid was. Het kamp duurde 3 dagen, waarvan ik er 2 ben gaan helpen. Het was fijn om die kinderen te kunnen helpen met borstelen, opzadelen en rijden. Om het voor hun nog leuker te maken hadden we een kampeernacht georganiseerd. Beeld je dus in, allemaal kinderen met hun tentje in een gigantische zandbak.

IMG_0386

Ze vonden het geweldig en konden hun enthousiasme niet te boven. Zo hebben we nog heuse nachtwandelingen gemaakt door de velden en een kampvuur gebouwd met heerlijke marshmallows.  Waarvan ik er eentje recht in mijn gezicht kreeg, ik was letterlijk om op te eten 😉

IMG_0387

Maar die kids putten je zo uit en als je pas om 3 uur gaat slapen en om 5 al gewerkt word door een paard dat aan te tent zit te knagen heb je niet veel energie meer over. Daarom heb ik het een dagje lekker rustig gedaan. Lekker liggen met de beentjes omhoog, in de schommelbank met een goed boek en een warme kop thee.

IMG_0381En toen ik die avond wilde koken kwam ik deze beauty tegen in mijn ijskast.

IMG_0384

Wat denken jullie. Valt deze nog te eten?……..

IMG_0380

Ook ben ik terug begonnen met joggen. Ik mocht lange tijd niet rennen vanwege een blessure en eigenlijk mag ik enkel op een piste rennen. Maar ach, voor die kleine ritjes die ik maak zie ik er niet veel kwaad in. Vanaf dat mijn conditie beter wordt en de rondjes groter ga ik wel weer overschakelen naar de piste. Maar nu ben ik blij als ik 1km aan een stuk kan joggen. Hoe trots 😉

 

Als laatste sluit ik af met een geniale schele foto van mijn kat, enjoy 😉
Eneuh, hoe was jullie week ?
IMG_0413

Groetjes,
Daisy

 

Advertentie

Een gedachte over “Persoonlijk • zon, geduld en plezier

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s