Persoonlijk • April Fool


Ook deze week staat er een artikel klaar voor jullie om een zicht in mijn leven te geven. Klik en geniet van een kijk in het leven van een werkloze blogger.

Momenteel heb ik maar 1 hoofddoel in mijn dagelijkse bezigheden. Solliciteren. Ik snap de mensen nu wel als ze zeggen dat het bijna een full-time job is, er kruipt echt zo verschrikkelijk veel tijd in! Het zoeken naar vacatures, het schrijven van een brief, je competenties in de verf zetten waar het bedrijf naar zoekt,…. het is niet niks. Tot op heden zit ik nog altijd op het puntje van mijn stoel te wachten tot er is één bedrijf een reactie laat, het zijn spannende tijden, je zou mijn nagels eens moeten zien. Maar het positieve eraan is ook dat ik nu eindelijk tijd heb om mijn huis eens uit te mesten.

Zo heb ik vorige week 6 zakken kledij aan een organisatie gegeven voor minderbedeelden en heb ik een hoop niet meer gebruikte interieur artikels geschonken aan de kringloopwinkel. En ik kan zeggen, weggeven maakt inderdaad gelukkig. Het gedacht dat ik iemand zeer blij kan maken met mijn spullen die ik niet meer gebruik is echt leuk. Het voel goed, daarom heb ik nu de “one in, one out” policy opgelegd. Telkens als ik iets nieuws koop, geef ik ook iets weg. Zo blijft mijn huis netjes en maak ik iemand anders blij. En nee ik heb dit niet afgekeken van misslipgloss.nl Ik maakte er al eerder gebruik van 😉

Ook ben ik enorm aan mijn gezondheid gaan werken. Het liep de laatste tijd zo uit de hand dat mijn dagelijkse kCal inname bestond uit koekjes, snoepjes en suiker. STOP en nee geen hammertime!!!!! Ik heb de klik gemaakt dat ik er in de zomer ook goed wil uitzien en niet uitgezakt als een caramel pudding,  met helaas dezelfde consistentie. Ik probeer elke dag wat te sporten en eet aanzienlijk minder suiker. Ik ben zo trots op mezelf. Lichamelijk merk ik nog niet veel, maar deze ommekeer zal wel komen. Maar ik hou de moed erin! Als ik dit jaar een jurk aantrek zal mijn okselvet er niet langs de mouwen uitpuilen en hoef ik mijn buik niet meer in te trekken om er toch iets slanker uit te zien.

Deze week ging ik er voor en zo ga ik er volgende week nog eens dubbel zo hard tegen aan! En hopelijk hoef ik al een kilo minder mee te sleuren in mijn strijd tegen de zon 😉

Hoe zag jullie week eruit?

Groetjes,
Daisy

Advertentie

Een gedachte over “Persoonlijk • April Fool

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s