Persoonlijk • Wat een week !


Deze week verliep zeer hectisch, wat ben ik blij dat ik even mijn frustratie van me af kan schrijven in een leuk artikel voor jullie. Dus klik snel verder en kom te weten wat voor pech momenten ik deze week gehad heb.

Zoals de gewoonte wil ik even beginnen over mijn werk, waar ik nog super blij mee ben. Deze week hebben mijn collega’s me echt versteld doen staan. Ze doen echt veel moeite om me bij hun te houden en leren me ook nieuwe dingen aan. Zo kan ik extra ervaring opdoen en dat staat natuurlijk mooi in mijn CV. Ook heeft mijn vorige ploegbaas mij aangesproken dat ik altijd welkom ben tijdens de volgende oogst. Wauw wat een leuk gevoel dat ze zo voor je in de bres zijn!

En toen in alle positiviteit kwam de klaagweek. Tot 2 maal toe rijd ik mijn fiets stuk, waardoor ik 1x van werk naar huis heb moeten wandelen (paar km) in een onweer, de reserve fiets 2 lekke banden had waar ik pas op het werk weer achterkwam. En als klap op de vuurpijl heeft het ramen bedrijf weer afgebeld.

Sinds januari (jaja, je leest het goed) zijn ze al onze ramen aan het vervangen. Helaas is er een raam verkeerd gemeten en was dus 20cm te klein. Nu zit ik met een te klein raam, aan de voorgevel waarvan het gat is opgevuld met piepschuim. Kan je het je al inbeelden in de winter….. Echter hadden ze gebeld dat het raam nu klaar was en vervangen kon worden door het goede exemplaar. Toen ze na 2 uur nog niet hier waren kreeg ik dan telefoon dat het weer niet doorging!  Ze hadden het glas gebroken. Jeetje wat was ik kwaad! Dan neem je speciaal een vakantiedag voor niets. Bah ik hoop dat alles snel afgerond is dat ik niets meer met die firma te maken heb. Ik kan er geen enkel goed woord over zeggen.

 

Hoe is jou week verlopen ?

 

Groetjes,
Daisy

Advertentie

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s