Rainpharma • Dedicated Face Wash


IMG_9671

 

Zoals jullie weten ben ik enorme fan van het Belgische merk Rainpharma. Toen ik bij hun op bezoek mocht gaan in de concept store sprong ik natuurlijk een gat in de lucht. Hierbij heb ik door hun alle producten van hun beroemde huidverzorging set meegekregen, helaas door een amandelallergie kon ik niet alles testen. Maar ik ben onlangs teruggegaan en heb alle producten gekocht die ik wel kon hebben. Zo nam ik onder andere stap D van het plan mee; de Rainpharma Dedicated Face Wash.

IMG_9616

 

De verpakking is lekker strak en clean, net zoals Rainpharma zelf, geen poespas maar alleen de essentie. Zo moest ik ook lachen met hun slagzin : why cleanse your skin with chemicals when you can do it with coconut and suger ? Wel Rainpharma ik geef je 100% gelijk 😉 en wie beweert er dat suiker niet goed voor je is ?

IMG_9615

Het product komt via een handige spuitmond uit de verpakking, zo werk je zeer gedoseerd en lekker hygiënisch. Het enige nadeel is dat je niet kan zien hoeveel product je nog hebt, de mijne was plots op zonder waarschuwing. De stiekemaard.

IMG_9673

Voor mij is dit het belangrijkste van een product, de bestanddelen. Die neem ik even onder de loep.

Water en glycerine vallen meteen op. Glycerine hydrateerd de huid, houdt vocht vast en maakt ze lekker zacht.  De reiniger is deze facewash is cocamidopropyl betain, deze heeft een verzachtend effect op de huid. Chondrus Crispus oftewel Iers Mos, is een roodwier dat vroegtijdige veroudering tegengaat. Ik zie nog parfum van essentiële oliën en Benzyl Alcohol welke een solvent en bewaarmiddel is. Het is echter natuurlijk omdat het uit essentiële oliën wordt gederiveerd. De moeilijkste en langste naam uit het lijstje is Methylchloroisothiazolinone, dit is een sterk bewaarmiddel dat voorkomt dat producten besmet worden met micro-organismen. En als laatste Limonene, dat deel uit maakt van het parfum.

IMG_9614

Nu komt de grote test, het gebruik en de werking.
De Dedicated Facewash heeft een doorzichtige gelstructuur dat heerlijk en subtiel ruikt naar citrus. Lekker verfrissend. Het product werkt mild schuimend en laat geen squeeky clean gevoel na. Je gezicht is gereinigd maar voelt nog steeds zacht en gehydrateerd. Het kan overigens zeer goed gebruikt worden met een Clarisonic.

IMG_9613

Kortom ik ben zeer te spreken over deze reiniger, qua bestanddelen, als gebruiksgemak en hoeveelheid zit alles goed. Dit is een echte favoriet.
Dit product is te verkrijgen via de Rainpharma filialen en de online webshop.

De Dedicated Facewash is stap D van het A-G gezichtsroutine.

 

Heb jij al producten van de Rainpharma gezichtslijn geprobeerd ?

 

Groetjes,
Daisy

Advertentie

2 gedachtes over “Rainpharma • Dedicated Face Wash

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s