Persoonlijk • Sunny Rainy Day


Ook deze week heb ik niet stil gezeten. Ik heb gewerkt, ziek geweest en verrassende dingen ontdekt. Klik verder als je meer wil weten.

Op het werk had ik een hele goede week. De collega waarvoor ik inviel is terug aan het werk, ik vind het zo fijn dat hij zich beter voelt. Momenteel help ik hem met zijn werk, hierdoor kan hij het nog wat rustig aan doen zodat hij niet overbelast raakt. Ook ben ik aangenaam verrast door de mensen op de werkvloer. Ik werk momenteel als interim, dat wil zeggen dat elke vrijdag je laatste kan zijn zonder verwittiging, niet zo fijn maar ik blijf het positief bekijken. Stel nu dat je op een verschrikkelijke plek moet werken, dan kan je zelf opzeg doen, lekker handig op dat vlak. Dit weten mijn collega’s ook en hier doen ze dus wat aan. Ze vragen overal rond in het bedrijf of ik na de periode bij hun nergens anders terecht kan, hoe lief is dit! Ze doen echt zo veel moeite om mij werkende te houden, dit had ik nooit gedacht voor mensen die ik nog geen 2 weken ken. Ze moeten blijkbaar dan wel tevreden zijn met mij.

Op het vlak van vrije tijd had ik een echte rot week. Ik was de ganse week misselijk en dit woog echt op mijn gemoed. Ik was zeer moe, futloos en heb dagen niets gegeten. Lang leve de stress! Ik vraag me af waarom ik hier toch zo veel last van heb en dat ik er lichamelijk zo aan onder door ga. Als iemand goede anti-stress tips heeft, ze zijn zeer welkom.

Kortom het was een bewogen week met veel verrassingen en goede hoop. Laten we deze lijn doortrekken maar dan zonder een maag die me het leven zuur maakt 😉

Hoe was jullie week?

Groetjes,

Daisy

Advertentie

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s