Weleda • Energiek en slank de lente in met berkenblaadjes


Welede collage

Ik kan er al haast niet meer naast kijken maar de lente komt langzaam binnengeslopen in ons land. De zon schijnt iets feller, de dagen duren als ietsje langer en de eerste lente bloemen laten  zich zien vanonder de donkere aarde. Ook op beautygebied begint alles te ontdooien en te bloeien. Zo heeft Weleda een geweldige nieuwe lijn die je lichaam de lenteschoonmaak geeft die het verdient.

Weleda _Berken Cellulitis Olie 100ml_17,49EUR copy

Weleda Berken Cellulitis olie

Deze olie belooft niet enkel om je cellulite te laten smelten als sneeuw onder een stralende lente zon maar ook zorgt de olie ervoor dat je huid steviger en gladder aanvoelt. Door de actieve bestanddelen van berken-, rozemarijn-, en tarwekiemolie worden de onderste huidlagen geactiveerd om zo afvalstoffen sneller te laten verdwijnen uit het lichaam.

Berken Cellulitis Olie 100 ml: €17,49

Weleda_Berken Douchepeeling 150ml_9,99EUR copy

 

Weleda Berken Douchepeeling

Iedereen kent een peeling als een intensieve behandeling die niet geschikt is voor de gevoelige huidjes onder ons. Weleda denkt daar anders over. Door de unieke samenstelling van parels gemaakt uit bijen-, en carnaubawas worden de dode huidcellen van de huid gegomd als de wolken aan de hemel. Hierdoor zijn ze niet alleen geschikt voor elk huidtype, maar ook nog eens biologisch afbreekbaar.

Berken Douchepeeling 150 ml: €9,99

Weleda_BIO Berken Extract 200ml_10,99EUR copy

 

Weleda BIO Berken Extract

Niet alleen de buitenkant van ons lichaam wordt gereinigd, ook de binnenkant wordt grondig voorbereid voor de lenteschoonmaak. Door te sporten en gezond te eten kunnen we onze huid al goed helpen om gezond te blijven. Ook onze interne processen kunnen wel een handje hulp gebruiken, door het berkenextract en vers citroensap in deze kuur stimuleer je de natuurlijke afvoer van afvalstoffen waardoor je vitaler en energieker wordt. De ideale detox na de koude donkere wintermaanden.

Bio Berken Extract 200 ml: €10,99

 

 

Hoe ga jij je lichaam voorbereiden voor de lente ?

Groetjes,
Daisy

Advertentie

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s