Persoonlijk • Whoop Whoop


Ook nu weer neem ik je mee op avontuur in mijn geweldige leventje. Lees verder om te weten wat ik deze week allemaal gedaan heb.

Om meteen met de deur in huis te vallen, ik heb een leuke job gevonden! Het is een tijdelijke opdracht om in te vallen voor een zieke collega. Het is een super leuke dienst, ik sta op de afdeling Genetic Screening. Dat houdt in dat ik DNA uit cellen haal. Goede sfeer, goede collega’s, leuk werk en hopelijk mag ik er nog eventjes blijven.

Deze week heb ik lichamelijk echt een dieptepunt bereikt. Ik slaap zeer slecht, mijn maag neemt wraak op alles wat ik eet en ik ben futloos. Zal wel met de verandering van ritme te maken hebben, hier ben ik zee gevoelig voor. Gelukkig kan ik me goed ontspannen met pilates. Oh wat een geweldige sport is dit, ik zou er niet meer zonder kunnen. Ik heb mijn dagelijkse dosis nodig 😉

Met mijn blog wil ik een stapje verder gaan. ik begin er steeds meer over na te denken om een eigen domein te nemen. Zo ben ik eindelijk van die lange wordpress.com af en kan ik plug-ins installeren voor mijn zichtbaarheid beter te maken. Zondag ga ik eens spreken met een mede blogster van Mademoiselle de mode om te horen hoe zij dat hebben aangepakt. Ben super benieuwd.

 

Hoe was jou week ?

 

Groetjes,
Daisy

Advertentie

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s