Opgemaakt • Januari 2015


IMG_9695 <alt=”Opgemaakt Januari 2015 Green Daisy’s”/>

Ook bij het begin van het nieuwe jaar heb ik een aantal producten opgemaakt en weggegooid. Ik denk dat ik haast mijn record heb verbroken. Ben je benieuwd over wat ik allemaal heb opgemaakt, klik dan snel verder.

IMG_9696

Carrefour 0% Alcohol Mondwater

Omdat mijn favoriet (Zero Listerine) op was in de winkel besloot ik deze variant van het eigen huiswerk eens mee te nemen. Ik hou niet van zeer sterke smaken en deze was best aardig fel. Maar hij irriteerde mijn mond niet dus ik vond het een prima vervanger voor mijn Listerine.

Coverderm Waterproof Make-Up Remover

Deze tube had ik ooit eens gekregen en graag gebruikt. Het is een soort crème die als je deze aanbrengt op je huid veranderd in een zachte lotion. Hij verwijderd make-up (gezicht en oog) zeer makkelijk en snel. Helaas  was deze zeer snel bedorven, zeer jammer want de tube was nog niet eens half.

AH Bio Wattenschijfjes

Prima zachte wattenschijfjes die niet pluizen en zeer fijn zijn in gebruik.

IMG_9697

Olijfzeep

In de grote flacon heb ik zelf vloeibare olijfzeep gemaakt. Deze gebruikte ik voor kwasten uit te wassen, helaas kreeg deze een tijdje terug een vreemde geur en begon hij te schiften. Hup weg ermee. Ik gebruik graag olijfzeep voor mijn kwasten, het maakt ze lekker zacht en goed schoon.

Dove Natural Touch Deodorant

Mijn eerste ervaring met een compressed deodorant. Hij ging inderdaad even lang mee, dus ik vind hun concept super. Alleen zorgde deze deodorant voor een witte waas en zat hij bomvol aluminium chloorhydraat. Maar ondanks dit zorgde hij voor een fris gevoel de ganse dag en een aangenaam parfum.

Dr. Vander Hoog Romantic Roses

Wauw wat een ervaring ! Het masker brandde als de 7de graad van de hel, mijn gezicht zag eruit als een glas slechte rode wijn en de geur was te sterk en zeer chemisch. Hmm je kan vast al raden dat dit niet mijn favoriet was.

IMG_9699

Vogue Highlight

Een zachte scrub die je bijna niet voelt en die zeer chemisch ruikt. Hmm nee, voor mijn lichaam vond ik hem niet goed, maar deze heeft zeer goed dienst gedaan als handen en voet scrub. Daarvoor was die perfect .Helaas kan ik deze niet meer vinden in de plaatselijke winkels, als iemand nog een adresje weet hoor ik het graag.

Garnier Miccelair Water

Mijn absolute all-time favorite. Ik gebruik het als make-up remover, tonic of om snel even te verfrissen. Ik hou van dit product, het is mijn echte holy grail, ik kan me al niet meer herinneren hoeveel flessen ik al opgemaakt heb.
Klik hier voor de volledige review.

Mysterie iets

In deze fles vond ik een bruine substantie dat stonk en geschift uitzag. Geen idee wat het ooit was maar het gaat regelrecht de vuilbak in. Jakkebah !

 

Wat hebben jullie deze maand opgemaakt ?

Groetjes,
Daisy
*Mijn excuses voor de slechte foto’s maar er is een probleem met mijn cameralens. Ik probeer me te redden met iets wat wazige foto’s, beter dan geen he. Maar dit probleem wordt zo snel mogelijk opgelost.

Advertentie

Een gedachte over “Opgemaakt • Januari 2015

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s