Persoonlijk • Blog Block


Donderdag is mijn update dag van hoe het er in mijn huidige leventje aan toe gaat. Lees verder om te weten te komen hoe mijn week eruit zag.

Deze week stond geheel in het teken van de werkloosheidsbedrijven. Ik kreeg uitnodigingen voor op gesprek te gaan en telkens vroeger ze mij ‘Waarom heb je nog geen werk?’ Nu ja dame als ik dat wist zat ik hier niet hé 😉  en nu moet ik dus verplicht op cursus gaan om te leren hoe je moet solliciteren. Maar het deel dat er tegenwoordig weinig banen zijn snapte ze niet helemaal denk ik.  Aan de andere kant, ik heb net telefoon gekregen dat er een plekje vrij zou zijn in een labo. Het is een tijdelijke opdracht van een week, maar toch kan ik extra ervaring opdoen en een goede indruk nalaten. Ik hoop dat ik snel weer gecontacteerd word met alle nodige info en als ik de gelukkige ben.  Duim voor me ladies 😉

Ook heb ik door mijn mega veel vrije tijd iets ontdekt : de versmarkt ! En echt, ik koop nooit meer vlees en groente in de supermarkt. Alles op de markt was zo kleurrijk, vers en rook heerlijk. Nope geen vacuüm kip meer voor mij, ben ik nu een holbewoner ofzo dat ik hier zo laat pas achterkom ?

Een ander puntje dat ik nog wil bespreken is mijn blog. Schrijven is mijn passie en die deel ik graag met jullie. Ik probeer een brede waaier aan onderwerpen aan te bieden, ik probeer het beste uit foto’s te halen *ondanks dat er een probleem is met mijn camera* en daarbij probeer ik alles op een leuke manier te brengen. Helaas als ik soms de statistieken bekijk en zie dat er maar 3 mensen een kijkje zijn komen nemen doet het best pijn. Ik ben absoluut niet ondankbaar en ik wil niet verwend overkomen en ik ben zeer blij dat ik toch 3 mensen heb kunnen entertainen, maar toch knaagt het een beetje. Ligt het aan mij of verwacht ik gewoon te veel als een gewone huis tuin en keuken blog.

 

Groetjes,
Daisy

Advertentie

Een gedachte over “Persoonlijk • Blog Block

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s