Real Techniques • Bold Metal Collection


IMG_9745

Ze waren al even verkondigd en ik keek er ook zeer hard naar uit tot ze beschikbaar waren in ons kleine Belgen landje. En eindelijk was het zo ver, met één vlugge klik bestelde ik deze beauty’s en  kampeerde ik bij mijn brievenbus. Hierbij presenteer ik jullie de Real Techniques Bold Metals ! Tatataaaaaa.

IMG_9732

Ik heb nog geen enkele kwast van Real Techniques dus dit was meteen mijn vuurdoop. En ik ben zeker niet teleurgesteld. Hun design is zeer praktisch, de stelen zijn vierkant wat vasthouden dus super makkelijk maakt. De kleuren doen me enken aan medailles, intens goud, fonkelend zilver en diep brons. Het zijn echte plaatjes om uit te stallen op je kaptafel.

IMG_9741

100 Arched Powder

Dit is de grootste kwast uit de Bold Metals Collectie en is geschikt voor  je gezicht af te poederen. Mijn Zoeva kwast durft al eens moeilijk te doen over een losse poeder maar met deze kwast is dit geen enkel probleem. Hij maakt geen onderscheid tussen en compacte of een losse poeder, echt heerlijk. De haartjes zijn synthetisch en zo ontzettend zacht dat je niet kan stoppen met af te poederen.

IMG_9740

200 Oval Shadow

Deze is de winnaar van de zilveren medaille. Deze oogschaduwkwast is te functioneel voor woorden. Hij is geschikt voor kleur aan te brengen op je bewegend ooglid, alsook highlighter op je wenkbrauw bot, alsook te blenden. Hij neemt makkelijk kleur op (losse alswel compacte oogschaduws) en brengt ze aan zonder te vlekken.

IMG_9739

300 Tapered Blush

En de laatste maar niet de minste op het podium is de Tapered Blush kwast. Deze kwast is ideaal voor blush en bronzer aan te brengen. Door zijn vorm kan je heel precies maar toch subtiel wat kleur aan je gezicht toevoegen. Je kan ook heel langzaam opbouwen en inblenden wat deze kwast ook weer geweldig maakt. Ook deze kwast is zo super zacht dat je niet kan stoppen met blush toevoegen, ik waarschuw je alvast 😉

IMG_9743

Kortom RT heeft aan alles gedacht. De vormgeving alsook de kleur, een leuk detail vind ik de overloop van kleur van de borstelhaartjes van de steel naar de top toe, een mooi ombré effect. Ze zijn alle drie onmisbaar geworden op mijn kaptafel en stelen ook echt de show. Ja mensen, mijn eerste ervaring met Real Techniques is een absolute meevaller.

De kwasten zijn te bestellen via Boots.comDe service is er goed en binnen de 5 dagen had ik mijn pakketje in huis. Ze leveren overigens ook naar Nederland.

Laat mij weten wat jij van de Bold Metals Collectie vind !

 

Groetjes,
Daisy

*Cameralens problemen, er wordt zo snel mogelijk aan gewerkt.

Advertentie

2 gedachtes over “Real Techniques • Bold Metal Collection

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s