Persoonlijk • Mijn Wishlist


PicMonkey CollageW

Iedereen heeft wel een lijst van spullen die je nog graag aan je collectie wil toevoegen. Ik som mijn wishlist even voor jullie op.

Camera statief.

Ik maak graag foto’s ook buiten het hele blog gebeuren om. Voor sommige ‘projecten’ is het handig om een stevige houvast te hebben. Een camerastatief is hierbij de ideale oplossing.

186067

Bron

Lacôme French Innocence Palette

Dit vind ik echt het mooiste palette van de afgelopen jaren ! Echt, ik ben hier zo verliefd op. Elke kleur vind ik prachtig, ik zou zelfs dit palette in 2-voud durven aankopen voor als er een kleur op is haha.

lancome_french_innocence10

Bron

MAC Pro Palette Eye Shadow X4

Ik vind kant en klare palettes heel handig en ze hebben mooie combinaties, maar vaak zit er toch altijd een kleur in die je niet zo leuk vind of je gewoonweg niet staat. Daarom zou ik graag eens een palette samenstellen met 4 kleuren waar ik echt zeker van ben dat ze bij me passen.

MAC

Bron

Real Techniques Bold Metals

Net zoals make-up kan je nooit genoeg kwasten hebben. Toen ik een persbericht zag van deze nieuwe parels wist ik dat ze op mijn kast zullen pronken. Ze lijken me zeer zacht en door hun design zijn ze des te aantrekkelijk. Ik heb nog geen enkele kwast van Real Techniques dus het gaat een spannende aankoop zijn.

Foto RT

Bron

Zo dit was in het kort mijn lijstje. Wat staat er op jou wishlist ?

Groetjes,
Daisy

Advertentie

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s