Gelezen en goedgekeurd • Dodenwake – Stephen King


1001004011179881
Bron foto

Het blijft toch moeilijk om te weerstaan aan een goed boek. Ditmaal viel mijn oog op een spannend griezelverhaal van Stephen King, Dodenwake.

Louis en Rachel Creed zijn met hun twee kleine kinderen en hun kat net verhuisd naar een prachtig huis in Maine. Het is maar een korte wandeling over het bospad naar het dierenkerkhof achter het huis. De kinderlijke spelling van het bordje ‘Pet Smatary’ doet het gelukkige paar glimlachen. Maar wanneer het oeroude kwaad zich ontvouwt, verandert deze glimlach al snel in een afschuwelijke grijns…

Het is een boek vol spanning en onvoorziene wendingen. Het is geen romantisch verhaaltje maar een literair hoogstandje dat je letterlijk naar de keel doet grijpen.

Het boek is leuk als : 

Je houdt van enge/thriller/horror verhalen. Je echt kan verdiepen in de boek en zonder al te veel pauzes kan blijven doorlezen. Je niet bang bent in de donker 😉 en van plot wendingen houdt. Je daarna samen met vriendinnen naar de verfilming kan kijken : The pet sematary

 

Het boek is niet leuk als : 

Je niet van sappige verhalen houdt. Door en door verknocht bent aan lieve romannetjes met een happy ending. Je bang bent in het donker en je kat je lief hebt.

 

Deze boek is te koop via deze link.

 

Groetjes,
Daisy

Advertentie

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s