Tangleteezer • The original


IMG_1032

Een haarborstel die alles snel en volledig ontklit met daarbij geen haren uit te trekken, dit klonk als muziek in mijn oren. Al een geruime tijd volgde ik reviews en ervaringen van anderen over deze haarborstel. Hij zou beschreven worden als perfect en onmisbaar. Ik besloot de test zelf ook te wagen en ik was inderdaad verrast.

IMG_1028
Daar stond ik dan in de winkel, te kiezen tussen 10-tallen leuke vrolijke kleuren en besloot om de groen met roze mee te nemen. Aangezien hun werking allemaal hetzelfde zou zijn maakte het eigenlijk niets uit welke kleur je nam. Ik rekende af en ging vlug naar huis om die nu zo beroemde haarborstel te proberen. Door de vele goede reviews die ik gelezen had stonden mijn verwachtingen hoog en laat me eerlijk zijn. Wat een fantastisch ding !

Zelf heb ik dun, pluizig en snel breekbaar haar. Ik krijg heel snel klitten en bij een normale borstelbeurt trek ik meer haren uit mijn hoofd dan er nog op staan. Maar bij de tangleteezer voel ik nergens dan er haren worden uitgetrokken en mijn haar is na 3x borstelen volledig klitvij, zacht en glanzend. Ja, ik ben gezwicht voor dit geweldige ding en ik kan het ook echt iedereen aanraden.
IMG_1033
De tangleteezer kan je vinden in diverse haarsalons voor ongeveer een prijs van €15.

P.S. : Het is ook perfect voor pas gewassen haar. Hij is zeer vriendelijk voor natte haren, echt zeer handig.

Groetjes,
Daisy

Advertentie

3 gedachtes over “Tangleteezer • The original

  1. Annelies zegt:

    Ze zijn zalig! Ik heb 1 voor thuis en 1 voor in men handtas Die voor in men handtas is iets compacter en heeft een beschermkapje..

    Like

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s