Karin Herzog • Eyecream


IMG_0889

 

Technologie is niet weer weg te denken uit ons huidige leventje. Zelfs in de cosmetica neemt het zijn intrede. Het merk Karin Herzog staat als eerste op de lijst om ons te laten genieten van deze hoogstaande snufjes. De crème bevat extra zuurstof voor een ongezien resultaat. En pssstt…… naar het schijnt zijn er echt tal van celebs fan van dit merk. Nu ben ik nog benieuwder naar het resultaat.

IMG_0894

Wat is nu al dat actieve zuurstof gedoe ?

Oxygen, an indispensable element of skin life and health, has many qualities. Formulas with oxygen, a powerful disinfectant, are hypoallergenic, suitable for all skin types and need no preservatives thanks to its cleansing action. A purely natural element, active oxygen is highly moisturizing and has great affinity with hydrogen, helping create water molecules within the epidermis.

Niets dan goeds dus als we het merk moeten geloven. Over tot het testen !

Toen ik het product ontving wat ik zeer aangenaam verrast. Ik had nog nooit zo een leuk verpakt product ontvangen. De tube stak in een mooi doosje met daaromheen een gouden strik. Echt zeer leuk. De tube zelf is zeer strak, simpel zwart met gouden letters en een gouden schroefdop. Deze is groot genoeg dat deze blijft staan, zeer handig detail want ik erger me dood aan tubes die je niet kan rechtzetten.

IMG_0845Het product zelf heeft een basic witte kleur met een zachte textuur dat goed open smeert en snel intrekt. De verpakking geeft aan dat je het product op je oogleden en onder je ogen moet aanbrengen en daarna naar buiten moet inwrijven. Zelf ben ik meer fan van het inkloppen van oogproducten, omdat ik de huid rondom mijn ogen niet te veel wil uitrekken.

IMG_0893

Het product zou donkere kringen laten verdwijnen, rimpeltjes opvullen, ontzwellen van de oogzone en de huid optimaal hydrateren. Zelf ben ik nog maar 22 jaar dus echte rimpels heb ik nog niet. Maar ik ben wel gezegend met lachplooitjes onder mijn ogen die best wel diep en opvallend zijn. Ik gebruikte heb product zoals voorgeschreven 2x per dag na de reiniging. Met een zeer klein druppeltje kan je je beiden ogen  insmeren.

IMG_0892

Petrolatum : mineraal vet
Glyceryl stearate : versterkt, heelt en beschermt de huid
Paraffinum liquidum : minerale olie
Cetyl alcohol : zachte alcohol voor het kunnen mengen van andere bestanddelen
Stearyl alcohol : vette soort alcohol voor het kunnen mengen van andere bestanddelen
Polysorbate 80 : olie achtig product voor het kunnen mengen van andere bestanddelen
Tocopheryl acetate : vitamine E, maakt de huid gladder
Hydrogen peroxide : actieve zuurstof
Sesamum indicum seed oil : sesamolie, voor het mengen van andere bestanddelen, geringe UV bescherming
Cinnamomum camphora  : natuurlijk extract, verfrist de huid en bewaarmiddel
Chamomilla recutita  : kamille, verzachtend, kalmerend, onstekingswerend en anticeptisch
Retinol : vitamine A
Parfum : parfum
Fructose : suiker van honing, bewaarmiddel
Salicylic acid : Salicylzuur, anticeptisch
Beta caroteen : provitamine A, kleurstof

IMG_0904

Ik heb de oogcrème 2x daags voor een aantal wekend gebruikt. Ik heb enorme last van tranende ogen dus de huid er rond is zeer droog en schraal. Deze crème hydrateerd de droge huid zeer goed en intens. Mijn lachrimpeltjes zijn nog altijd aanwezig maar dit had ik niet anders verwacht. De donkere cirkels en puffiness die ik overhoud aan mijn korte nachten zijn beduidend minder. Het is een prima oogcrème die ik met plezier zal opmaken, maar of ik echt iets zeer speciaals merk van de actieve zuurstof. Helaas.

De oogcrème is te bestellen via de Karin Herzog website. 

Groetjes,
Daisy

Advertentie

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s