Persoonlijk • Wat is mijn ultieme levensdoel


Als je aan iemand vraagt wat die allemaal wil in zijn leven dan zal een groot huis met een grote tuin, ingebouwd zwembad, hypermoderne keuken en een mooie wagen zeker op het lijstje staan. Graag zou ik ook aan mijn trouwe lezers vertellen wat ik allemaal wil bereiken en natuurlijk ben ik ook benieuwd naar jou verhaal.

Eigenlijk ben ik heel makkelijk. Het hoeft niet fancy, chique en hypermodern te zijn, als ik maar gelukkig ben. Alles materieel maakt mij niet zo veel uit, zolang ik mijn camera en computer maar heb om te kunnen blijven bloggen. Maar op werkvlak zou ik echt alles willen omgooien.

Misschien weten sommige het al, anderen niet maar ik ben afgestudeerd als laborant. Glazen flacons, witte jassen, grote brillen en eindeloze berekeningen. Echt I love it ! Helaas heb ik niet het grootste diploma en daarom zit ik vast. Vanwege mijn thuissituatie is het niet mogelijk om verder te studeren en om werk te vinden eisen ze nu eenmaal een papier. Wat echt zo jammer is, ik weet echt zeer veel en ik heb mezelf ook thuis onderwezen via cursussen om mezelf steeds een stapje hoger te brengen. Ik weet evenveel als een afgestudeerde van de universiteit, maar omdat ik daarvoor niet 3 jaar in een klas heb gezeten is het niets waard. Dit maakt me echt zo droevig en kwaad.

Mijn ultieme droom op werkvlak is dus werken in een labo met allerlei chemische brouwsels. En als ik echt nog specifiek moet gaan dan kies ik zeker voor om in een cosmetica bedrijf te werken. Het lijkt me heerlijk om dingen te creëeren en te onderzoeken. Om mensen daardoor te helpen en nieuwe oplossingen te kunnen vinden voor problemen. Alleen gaat dit mij nooit lukken vanwege dat ene domme papier.

Is het dom als mijn levensdoel een job is dat ik echt met volle passie en liefde wil doen ? Misschien, ooit, kan ik onderzoek doen en een eigen lijn uitbrengen. Dat is mijn ultieme droom.

 

Wat is jou grote levensdoel ?

 

Groetjes,
Daisy

Advertentie

2 gedachtes over “Persoonlijk • Wat is mijn ultieme levensdoel

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s