Cellublue • Maak eindelijk komaf met die cellulite !


IMG_0896

Als je 100 vrouwen op straat zou vragen of ze cellulite hebben zou 50% liegen, 5% zich beledigd voelen, 40% eerlijk ja zeggen en de overige zijn gezegend. Kortom het is een probleem waar bijna elke vrouw mee worstelt. Het is absoluut niets om je over te schamen, maar eerlijk is eerlijk het is niet zo aantrekkelijk. Hierbij hebben de ontwikkelaars van Cellublue de koppen bij elkaar gestoken en hebben ze een tool ontwikkeld waarbij jij je cellulite kunt aanpakken zoals bij de professionele salons.

Cellulite vs. cellulitis !

Cellulite zijn kleine vetophopingen onder de huid. Hierdoor krijgt je huid een bobbelig uitzicht, met putjes en bultjes. Ook wel de befaamde sinaasappelhuid genoemd. Echter vergissen vele mensen zich tussen cellulite en cellulitis. Waar cellulite zeer onschuldig en eerder vervelend is, is cellulitis wel degelijk een gevaar.

Cellulitis is een bacteriële infectie van de huid en de weefsels onder de huid. Cellulitis begint meestal als een klein gebied van kwetsbare huid, zwelling en roodheid die zich verspreidt naar de aangrenzende huid. Als dit rode gebied begint te vergroten heeft de getroffen persoon koorts ,soms met koude rillingen en zweterigheid, en gezwollen lymfeklieren in de buurt op het gebied van geïnfecteerde huid.

Cellulitis is een infectie die ook betrekking heeft op de diepere lagen van de huid namelijk de dermis en het subcutane weefsel oftewel de lederhuid en het onderhuids weefsel.

Nu dat we even onze gedachten hebben opgefrist ga ik jullie uitleggen hoe je van die bultjes en putjes kan afraken met enkel een kleine tool.

IMG_0898

IMG_0895

Zoals je kan zien is de Cellublue een  (hypo-allergene) siliconen kapje waarmee je jezelf een professionele behandeling kan geven. Je kan deze tool gebruiken op je bovenbenen, buik, heupen, armen, billen,… kortom op eender welke probleemzone die je wil aanpakken. De gebruiksaanwijzing is ook zeer vriendelijk naar elke gebruiker toe :

  • Gebruik een lichaamsolie of bodylotion op het gebied dat je wil behandelen.
  • Werk in cirkels van onder naar boven.
  • Masseer minstens 5min per zone.
  • Na de behandeling is een groot glas water aangeraden, dit om de losgekomen afvalstoffen beter te kunnen afvoeren.
  • Plaats het kapje op de gewenste zone, knijp het samen, laat het los op je huid zodat het kapje zich vastzuigt en je kunt beginnen aan je eigen spa behandeling.

Het werd mij aangeraden de tool minstens 20 dagen te gebruiken en daarna een voor en na resultaat te maken. Echter had ik geen 20 dagen nodig om resultaat te zien. Om het testen eerlijk te laten verlopen heb ik niets veranderd in mijn dieet of sportgewoonte.

IMG_0899

Ik gebruikte de Cellublue elke avond in bed op mijn bovenbenen. Omdat dat toch echt wel mijn probleemzone’s zijn. En ik moet zeggen, wat een tool ! De achter-, en buitenkant van mijn bovenbenen zijn beduidend strakker geworden en ik heb zelfs een thigh gap. Voor mij is dit echt een wondertool en ga ik hem zeker blijven gebruiken op mijn benen en andere zones die wel wat strakker mogen.

De Cellulbue kost €18,90 en heeft een levenslange levensduur vanwege zijn duurzame materiaalkeuze. Daardoor is het product afwasbaar en kan je het altijd zonder problemen schoonmaken. Als je het product bestelt wordt het geleverd in een mooi stoffen zakje, zo kun je de Cellublue ook altijd makkelijk meenemen.

Voor meer info en de webshop, kan je terecht op de Cellublue website. En voor de liefhebbers van smartphones, heeft Cellublue ook een app ontwikkeld waarmee jij je eigen voedings-, bewegings-, en massagecoach bent. Deze is geschikt voor iOS en Android.

 

Groetjes,
Daisy
* Dit bericht is gesponsord.

Bron

Advertentie

Een gedachte over “Cellublue • Maak eindelijk komaf met die cellulite !

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s