SpaOnline Actie • 2de Sauna Kaartje Gratis + Winactie


biosauna2

Wie houdt er nu niet van een heerlijk moment in de sauna, even helemaal genieten en   ontspannen. Iedereen toch? En wat als ik je nu eens vertel dat je nog eens voor een appel en een ei van dat heerlijke moment kan genieten. Lees snel verder hoe je voor een zachte prijs een hele dag kan genieten.

sauna

Omdat de actie “2de sauna kaartje gratis” van Jumbo, SpaOnline en Palmolive zo een groot succes was komt deze dit jaar weer terug. Ja, ja, je leest het goed. Ook dit jaar weer kan je voor een klein prijsje jezelf helemaal laten gaan in één (of verschillende) sauna’s aangeboden door SpaOnline.

Vanaf 2 december krijg je bij aankoop van 2 Palmolive producten bij de Jumbo een gratis sauna kaartje bij aankoop van één. Voor specifieke details en alle voorwaarden kan je terecht op de actie pagina van SpaOnline.

sauna4

Maar ik heb voor mijn trouwe lezers nog een leukere actie. Ik geef aan 25 lezers een kortingscode weg waarbij je 50% korting korting krijgt op één kaartje of bij aankoop van één kaartje het 2de gratis. Als dat nu geen leuke actie is !

Om kans te maken op zo een leuke korting hoef je mij enkel een reactie na te laten met waarom jij graag naar de sauna gaat.

Ik wens iedereen veel succes en een kleine tip. Hoe origineler hoe liever ik het lees 😉

Groetjes,
Daisy

Bron
Bron
Bron

Advertentie

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s