Opgemaakt • Oktober 2014


IMG_0918

Ik vind het altijd fijn om te lezen wat andere bloggers hebben opgemaakt, wat ze er van vonden en of ze dit product opnieuw zouden aanschaffen. Hier zal ik vast en zeker niet de enigste in zijn en daarom heb ik voor jullie de opgemaakt Oktober 2014.

IMG_0921Elseve Volume Collagen

Om te beginnen heb ik 2 haarproducten in de aanbieden. Als eerste een shampoo van Elseve. Deze had ik ooit eens gekregen bij een actie en is nu eindelijk op. Helaas kan ik niet zeggen wat deze doet bij je haar want ik gebruik geen producten met harde zepen. Maar als kwastenreiniger doet hij het perfect. Hij is niet duur, maakt mijn kwasten perfect schoon en laat een lekker subtiel geurtje na telkens ik mijn kwasten gebruik.

Yves Rocher Smoothing Conditioner

Toen ik  de review van dit product schreef was ik er echt tevreden over. Het maakte mijn haar echt minder pluizig, maakte het zacht, was zuinig in gebruik en had nog eens een klein prijsje erboven op. Nu bij het opmaken van dit product ben ik nog even enthousiast als voorheen. Dit is echt een geweldig product tegen pluizig haar. Het enige nadeel is wel dat het het beste werkt in combinatie met de shampoo. anders gaat het effect wat verloren. Maar ondanks dat heb ik het product met zeer veel plezier opgemaakt.

IMG_0923

 

Carrefout BIO Wattenschijfjes

Dit product komt wel elke maand voorbij. Is het een favoriet of niet 😉 ?

Scholl 2in1 Harde Huid Verwijderaar

Dit is een product dat ik gekregen had om eens te proberen. Het is de bedoeling dat je via de roller de actieve stof op de harde huid van je voeten aanbrengt, deze even laat intrekken en dan via het schraap systeem de huid er makkelijk en snel kan afhalen. Maar hoeveel product ik er ook op aanbracht en hoe hard ik ook schraapte, er kwam helemaal niets af. Kortom dit product is voor mij een echte no-go.  Deze zou ik zelf niet meer opnieuw kopen.

IMG_0925

Clinique Superbalm Moisterizing Gloss

Tot tegenstelling van de rest heb ik dit product niet opgemaakt en wat vind ik dit toch jammer. Ik hield echt van dit product, maar helaas is het na jaren trouwe dienst slecht geworden. Het product is echt een alles in één. Een mooie ultra glanzende gloss, een zachte roze kleur en intens voedend. Je hebt maar super weinig nodig om je lippen voor een paar uur om te toveren tot een echte diva. Helaas is het product door zijn zuinigheid slecht geworden. Super jammer, dit is zeker iets wat ik terug zou aanschaffen.

Nonique lippenbalsem Tropical/Extreme Energy

Ook mijn 2 heerlijke Nonique lippenbalsems zijn aan hun einde gekomen. De tropical had een heerlijke geur van ananas, een zeer subtiel smaakje en bleef lekker lang op mijn lippen hangen. Deze is dan ook nooit van mijn zijde geweken. De extreme energy had volgens mij een probleempje. Hij smaakte en rook naar vaseline en was ontzettend stroef. Daarom denk ik dat deze al wat ouder was dan gewoonlijk toen ik hem kreeg. Maar desondanks dat was het een hele goede lippenbalsem die mijn lippen ultra zacht en velletjes vrij maakte.

Burts Bee’s 

De hele naam is helaas vergane glorie want de verpakking was zo afgesleten dat ik enkel nog het merkje kon lezen. Maar als ik ooit één product moet kiezen dat mijn echte absolute favoriet is, dan is het dit. De geur, textuur, werking, alles aan dit product is perfect. Door dat er een klein beetje pepermunt olie is toegevoegd, krijgen je lippen een aangename tinteling, worden ze roder en zien ze er voller uit. En dat het product 100% natuurlijk is, is er graag bijgenomen.

Advertentie

5 gedachtes over “Opgemaakt • Oktober 2014

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s