Balea • Verzorgende Wasgel


Balea

 

 

Je kan niet ontkennen dat ons gezicht het uithangbord is van onszelf. We reinigen, verzorgen en maken het op met veel plezier. Maar zou het niet nog leuker worden als we daarbij producten kunnen gebruiken die er nog eens leuk uitzien. Dit product van Balea zorgt ervoor dat het reinigen van ons gezicht een plezier wordt in plaats van een routine. Met zijn schattige fles, snoepige kleurtje en zijn frisse geur zorgt dit product ervoor dat we elke dag weer perfect gereinigd de dag kunnen beginnen.

Je kan gewoonweg niet ontkennen dat deze flacon geen prijs zou kunnen winnen bij snoepigste verpakking ooit. Het zachte roze, de leuke spuitmond, de sierlijke letters. Ja Balea heeft zijn best gedaan. Maar de verpakking wil helaas niets zeggen over de inhoud. Het product zelf zou een ware vitamine cocktail zijn voor je huid en deze reinigen en verfrissen zonder uit te drogen. Hopelijk krijg ik achteraf geen kater 😉

Balea-3

Het product zelfs heeft een gel structuur dat in combinatie met water en beweging omtovert in een heerlijk zacht schuim. Zelf zie je op de foto’s nog luchtbelletjes en rode balletjes die het geheel er nog aantrekkelijker laten uitzien. Zelf heb ik altijd een beetje bang dat gelreinigers mijn huid zeer hard gaan uitdrogen, maar door dat de formule geschikt zou zijn voor elk huidtype heb ik de strijd toch aangegaan en gewonnen. De gel reinigt mijn huid diepgaand zonder ze ook maar trekkerig te laten aanvoelen. Dit is werkelijk een openbaring voor mij.

De geur zou volgens de verpakking grapefruit moeten zijn, wie houdt er u niet van een frisse citrus geur. Zelf vind ik dat de geur zeer miniem is, het is niet zeer uitgesproken. Ik vind het niet zo belangrijk dat een product veel parfum afgeeft, maar voor mensen die graag wel van zeer geurige producten houden is deze geur wat te flets.

Balea-INGSodium cocoamphoacetate is een schuimversterkende stof, tevens is het gemaakt van kokosnoot olie. Niet 100% natuurlijk maar wel van natuurlijke oorsprong. Verder zie ik nog een zachte reiniger die ook afkomstig is van kokosnoot olie, propylene glycl wat het vocht in je huid helpt vast te houden, panthenol wat een fancy woord is voor vitamine B. Lager in de lijst zie je nog vitamine C, salicylzuur, parfum en bewaarmiddelen. Het product is niet natuurlijk, maar Balea beweerd dit ook niet. Zelf ben ik zeer tevreden over de ingrediëntenlijst. Er is zo veel mogelijk gebruik gemaakt van  stoffen met lage allergische waardes.

Balea-2

Kortom deze reiniger is werkelijk geschikt voor elk huidtype. Hij zorgt ervoor dat het dagelijks reinigen van je huid een echt feestje wordt, dankzij het leuke product met belletjes en balletjes en de zachte frisse geur. Ik zou dit product echt aanraden. Voor €1,65 heb je een flacon van 150ml waar je ontzettend lang mee doet. Per keer heb je echt maar een erwtje nodig. Ik kan eerlijk zeggen dat dit mijn nieuwe favoriet is op het gebied van huidreiniging.

 

Groetjes,
Daisy

 

Advertentie

Een gedachte over “Balea • Verzorgende Wasgel

Laat hier jou reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s